Nieuwe details over plot 'X-Men: Days of Future Past'

Mogelijke spoilers, dus lezen op eigen risico!

Radar Online is een van drie bronnen die beweren delen van het script van X-Men: Days of Future Past in handen te hebben. Het gaat voornamelijk over scenes die vroeg in de film plaatsvinden.

Hoewel er nog niks bevestigd is over de authenticiteit van de gelekte stukken, zijn er twee andere bronnen die door Fox gevraagd zijn om deze materialen van hun sites te halen. Zo zou je dus denken dat het hier over een echt lek gaat.

Als dit nieuws op waarheid berust, dan hebben we de volgende spoilers:

- De scenes in de nabije toekomst spelen zich af in het vervallen Moskou, waar een grote bommenkelder onder het Kremlin dient als een toevluchtsoord voor mutanten. James 'Warpath' Proudstar (BooBoo Stewart) en Blink (Bingbing Fan) zijn de eerste mutanten die we in beeld zien, en het lijkt erop dat de Sentinels het complex vrijwel direct op het spoor komen.

- In een andere scene zien we Colossus (Daniel Cudmore) opnemen tegen een geavanceerde Sentinel, die hem ernstig verwondt.

Het gaat hier natuurlijk over een film waarin tijdreizen een grote rol speelt, dus het zou kunnen dat potentiële doden later in de film worden teruggedraaid.

Bryan Singers nieuwste film X-Men: Days of Future Past online geplaatst. Castleden uit de X-Men-franchise die terugkeren in Days of Future Past zijn o.a. Nicholas Hoult, James McAvoy, Michael Fassbenders, Ian McKellen, Patrick Stewart, Ellen Page (Kitty Pryde), Shawn Ashmore (Iceman) en Hugh Jackman.

X-Men: Days of Future Past staat op het programma voor 22 mei 2014. Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit nummers 141 en 142 uit 'Uncanny X-Men' uit 1981. In Days of Future Past werd een alternatieve toekomst geintroduceerd waarbij door de dood van een belangrijke senator mutanten worden opgejaagd door Sentinels.



NieuwsFilm

meest populair