Avi Arad over mogelijkheid 'Spider-Man' / 'Avengers' crossover

De kans lijkt klein dat de film er ooit zal komen.

In een recent interview met TotalFilm gingen Avi Arad en Matthew Tolmach, beiden producenten van Sony die zich actief bezig houden met de Spider-Man-films en spin-offs, in op de mogelijkheid van een Spider-Man / Avengers crossover. Beiden bleken dat niet bepaald te zien zitten.

”Ik zie het nut er voor ons niet in,” begon Arad zijn verhaal. ”Ik denk dat we goed werk verrichten met het Spider-Man universum. Spider-Man is absoluut het grootste personage van de wereld. Hij zou niet gewoon een cameo kunnen maken.”

De kans op een crossover is niet helemaal afwezig, als het aan Arad ligt. Mocht er een goede reden voor zijn, ”een uit het verhaal voortvloeiende alliantie… Maar ik kan niet praten voor Sony.” Praktisch is het echter niet, gezien de woorden van Tolmach: ”De praktische kant is: kijk, hoeveel films hebben we het over? Dat doen we allemaal om dat universum op te bouwen. We gaan niet verder dan dat.”

Het lijkt er dus niet op dat de crossover er ooit zal komen. Niet alleen om verhaaltechnische redenen (het Spider-Man universum heeft meer dan genoeg verhaallijnen, en personages om op te teren), maar natuurlijk tellen de geldzaken het zwaarste mee. Hoe verdeel je immers de winst bij dit soort producties?



NieuwsFilm

meest populair