'Fifty Shades of Grey' zonder seksscènes

De producenten houden zich niet vast aan eerdere beloften.

Een opmerkelijk bericht van TotalFilm. Volgens de site zal Fifty Shades of Grey, de verfilming van het gelijknamige kinky boek van E.L. James, mogelijk een stuk minder seksscènes bevatten dan gedacht.

TotalFilm schrijft dat Jamie Dornan en Dakota Johnson al de meeste seksscènes hebben opgenomen, maar dat de producenten van gedachten veranderd zijn. Nu zouden ze willen voorkomen dat de film een NC-17 rating zou krijgen in de Verenigde Staten.

Tot nu toe werd daar juist altijd aan vastgehouden, het idee dat de film net zoveel seks zou bevatten als het boek, en dus op z’n minst NC-17 zou worden. De producenten wilden in ruil daarvoor ook meteen een R-rated versie maken, voor het jongere publiek. Nu lijkt het erop dat de film mogelijk een stuk minder seksscènes krijgt.

In de film ontmoet literatuurstudente Anastasia Steele (Johnson) de aantrekkelijke miljonair Christian Grey (Dornan). Al snel ontwikkelt zich een bijzondere romance tussen de twee. De film is vanaf 12 februari 2015 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair