Veel castingsgeruchten reboot 'The Fantastic Four'

Het script is klaar en de hoofdrolspelers lijken al bijna bekend.

Volgens acteur Miles Teller (The Spectacular Now, 2013) wordt binnen enkele weken meer duidelijk over de reboot The Fantastic Four van Chronicle-regisseur Josh Trank. De jonge acteur werd al eerder met de rol van Reed Richards, aka Mr. Fantastic, in verband gebracht en nu lijkt alles er op te wijzen dat we binnenkort te horen krijgen dat hij de rol daadwerkelijk zal vervullen.

Aan de onthulling van Teller tegenover Punch Drunk Critics tijdens het Sundance festival weet Variety toe te voegen dat acteurs Kit Harington en Richard Madden nog worden overwogen voor de rol van Mr. Fantastic. Kate Mara of Saoirse Ronan zouden in strijd zijn om de rol van Susan Storm, The Invisible Woman. Ook zou Simon Kinberg het script onlangs hebben afgerond.

Van Michael B. Jordan wordt eigenlijk al verwacht dat hij de rol van Johnny Storm, aka the Human Torch, zal vervullen. Maar ook dit is nog niet bevestigd door 20th Century Fox.

Het enige wat op dit moment echt bekend is, is dat de reboot op 18 juni 2015 moet verschijnen. De opnames zouden eind maart moeten starten.



NieuwsFilm

meest populair