Miles Teller over zijn visie op 'Fantastic Four'-reboot

De acteur wilt iets compleet nieuws zien.

Een van de namen die constant wordt genoemd voor de reboot van The Fantastic Four is Miles Teller (The Spectacular Now). Hij zou in gesprek zijn voor de rol van Mr. Fantastic, iets wat Teller zelf inmiddels ook bevestigd heeft.

Collider sprak onlangs met Teller en vroeg hem naar zijn visie op de reboot en of hij klaar is om naar de sportschool te gaan voor de film. Teller antwoordde als volgt:

Weet je, als het doorgaat, dan moeten de personages een totaal andere richting opgaan dan de bekende blauwe pakken en dat soort dingen die eerder zijn gedaan. Als je een reboot van iets doet, dan moet je ook wel wat anders, iets unieks, proberen. Ik heb slechts een paar weken nodig om weer in vorm te komen, dus dat komt helemaal goed.''

Niet alleen bevestigt Teller hier nogmaals zijn potentiële rol in de film, maar hij geeft ook aan dat de bekende blauwe pakken wellicht geen plaats hebben in de reboot.

Scenarist Simon Kinberg is naar verluid klaar met zijn versie van het script en meer getalenteerde acteurs staan klaar voor audities aan het einde van deze maand. De opnames van de film gaan waarschijnlijk in maart van start in Baton Rouge. Josh Tranks The Fantastic Four moet vanaf 18 juni 2015 in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair