POLL: De superheldenfilms van 2014

Naar welke kijk jij uit: Captain America 2, Spider-Man 2, X-Men: Days of Future Past of Guardians of the Galaxy?

Eind maart zal met Captain America: The Winter Soldier de eerste superheldenfilm van 2014 in de bioscoop te zien zijn. Daarna verschijnen dit jaar nog drie superheldenfilms in de wereldwijde bioscoopzalen. Via onderstaande POLL kun je stemmen op de superheldenfilm waar jij het meeste naar uitkijkt.

Zoals hierboven vermeld is Captain America: The Winter Soldier de eerste superheldenfilm van dit jaar. Het is de eerste van twee films die Marvel Studios dit jaar uitbrengt. De derde film in Marvels "Phase 2" en de tweede film waarin Captain America de voornaamste hoofdrol speelt wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo (You, Me and Dupree, 2006) en verschijnt 27 maart. De tweede film in 2014 van Marvel Studios is de gewaagde sci-fi titel Guardians of the Galaxy, de eerste film die zich niet focust op de allerbekendste namen uit de comics van Marvel. Het wordt door James Gunn (Super, 2010) geregisseerd en verschijnt 14 augustus in de Nederlandse bioscoop.

Tussendoor verschijnen nog twee films die gebaseerd zijn op strips van Marvel Comics. Een kleine maand na The Winter Soldier en om exact te zijn op 24 april slingert Spider-Man weer de bioscoopzalen binnen in The Amazing Spider-Man 2 van Marc Webb. Weer een maand later op 22 mei verschijnt Bryan Singers X-Men: Days of Future Past, het vervolg op X-Men: First Class uit 2011 en de bruggenbouwer tussen de eerste drie X-Men films.

Succes met stemmen!
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
online survey



NieuwsFilm

meest populair