'X-Men: Days of Future Past' foto's van Wolverine, Iceman, Kitty Pryde en meer

We zien ook Mystique en Magneto.

Empire Magazine had dinsdag nog 25 covers van Bryan Singers aankomende film X-Men: Days of Future Past. Nu zijn er nog eens vier nieuwe foto's van de film vrijgegeven. Het lijkt erop dat we de komende maanden nog veel van dit soort materiaal mogen verwachten.

Op de eerste foto zien we Sunspot (Adan Canto), Kitty Pryde (Ellen Page), Iceman (Shawn Ashmore) en Daniel Cudmore (Colossus). Op de tweede foto krijgen we een blik op een zwevende Magneto (de versie van Ian McKellen). Op de derde foto staat Wolverine (Hugh Jackman) met botklauwen (dus is het de Wolverine uit de jaren '70). Tot slot is er nog een foto van Mystique (Jennifer Lawrence), die duidelijk iemand bedreigt met een pistool.









In deze nieuwe X-Men-film krijgen we een interessant verhaal voorgeschoteld. In de toekomst wordt het voortbestaan van de mutanten bedreigd. Door een gebeurtenis in het verleden worden ze opgejaagd door Sentinels, gemaakt door het bedrijf Trask Industries. Aan Wolverine (Jackman) de taak om terug in de tijd te reizen, en met hulp van een jonge Charles Xavier (James McAvoy). X-Men: Days of Future Past gaat op 22 mei in première.



NieuwsFilm

meest populair