Trailer beter bekeken: 'Transformers: Age of Extinction'

Met veel duidelijke shots van de Dinobots.

Zondagavond werden de eerste bewegende beelden vrijgegeven van Michael Bays Transformers: Age of Extinction. Van de tv-spot hebben we dankzij een tip van Starscream1 hieronder eenentwintig foto’s. Daarop zie je de belangrijkste robots, maar ook de menselijke hoofdpersonen komen voorbij.

Deze vierde film in de franchise van Michael Bay speelt zich vier jaar na de invasie van Chicago af. Volgens IMDb volgt het plot een automonteur en zijn dochter. Zij doen een ontdekking waarmee ze zich de woede van zowel de Autobots en Decepticons én de regering op de hals halen. De hoofdrollen daarin zijn weggelegd voor Mark Wahlberg (vermoedelijk als de automonteur, met de naam Cade Yeager) en Nicola Peltz (Tessa Yeager, Cade's dochter). Daarnaast is Jack Reynor te zien als Shane Dyson, Tessa's vriendje en een autocoureur. Verder zijn rollen weggelegd voor Kelsey Grammer, Stanley Tucci, Sophia Myles, T.J. Miller, Titus Welliver, Li Bingbing en Victoria Summer.

Hieronder nogmaals de Super Bowl spot van de film, gevolgd door de eenentwintig foto’s. Mocht je er nog meer willen zien, verwijzen we je door naar de website TFW2005, waar we ze vandaan hebben. Daar zijn nog zo’n vijftig andere foto’s te vinden, al hebben we de besten geselecteerd.












































NieuwsFilm

meest populair