Algemeen

Marvel werkt aan een solo-film voor Black Widow

Scarlett Johanssons personage krijgt een grote rol in 'Age of Ultron'.

door Jim Pedd op 13.02.2014 om 15:36 in Algemeen
De toekomst van Scarlett Johanssons Black Widow in het Marvel Cinematic Universe lijkt veel goeds te beloven. In een interview met TotalFilm vertelde Kevin Feige dat het personage een grote rol krijgt in The Avengers: Age of Ultron. Daarnaast lijkt de volgende stap van het personage een solo-film te zijn.

”We komen meer te weten over haar verleden,” vertelde Feige over de film. ”We komen te weten waar ze vandaan komt en waarom ze zo geworden is. Dat verder onderzoeken in haar eigen film zou geweldig zijn, en we steken daar al tijd in.”

Maar eerst moet Black Widow de gebeurtenissen in Captain America: The Winter Soldier levend en wel door komen. Die film draait vanaf 27 maart in de bioscopen en belooft grote veranderingen aan te brengen in het Marvel Cinematic Universe. ”We wilden de dynamiek van het cinematic universe veranderen met deze film,” begon Feige zijn verhaal.

”We wilden dat zowel Cap als het volledige cinematic universe totaal anders zijn aan het einde van ‘Winter Soldier’ dan aan het begin. Wanneer we de Avengers ontmoeten in ‘Age of Ultron’ bevinden ze zich dan ook in een totaal ander landschap dan de eerste film. Dat is deels omdat we van het ritme houden dat de comics hebben. Elk van de personages heeft zijn eigen reeks, maar soms komen ze samen voor een grote gebeurtenis of een crossover, dan gaan ze weer uit elkaar en komen ze weer terug.”

Die eerstvolgende film waarin de personages weer bij elkaar komen is uiteraard Age of Ultron, dat begin mei 2015 in première gaat.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

AmadeusCho

Avatar

Hopelijk krijgen we ook meer te zien van Hawkeye en hoe zij elkaar hebben leren kennen!

Decepticon

Avatar

Klinkt goed, laat maar komen.
Ik ben benieuwd wanneer de solofilm moet komen en hoe het MCU gaat veranderen.
Want als er een Black Widow film komt in één van de volgende Phases, dan blijft er weinig ruimte voor een nieuw personage.
We krijgen voor Phase 3 vast wel Thor 3 en Cap 3 en we hebben al Ant-Man. Er is nog wel ruimte in Phase 3 voor nog 1 of 2 films.
Als dat Black Widow is en/of misschien Guardians of the Galaxy 2, dan lijkt er geen ruimte voor Dr. Strange in Phase 3, of een nieuwe Hulk film.

M0vieFreak

Avatar

Ik zie liever eerst een nieuwe Hulk film. Een solo film van Hawkeye lijkt mij beter dan dit.

Gigan72

Avatar

Scarlett Johansson daar wil ik best 2 uur na kijken maar ik vindt Black Widow niet interessant genoeg om daar een solo film van te zien.

En als ik marvel was even een beetje gas terug nemen anders gaan ze straks ten onder.
Eerst even afwachten wat de nieuwe films gaan doen dan verder kijken.

Freedow

Avatar

Een klein vraagje:

Ik weet niet heel veel over Marvel Universe maar ging ze niet een keer spioneren bij Hydra?
Het lijk me best een goed idee voor een film Smiley face

Decepticon

Avatar

M0vieFreak "Ik zie liever eerst een nieuwe Hulk film. Een solo film van Hawkeye lijkt mij beter dan dit."
Wat dacht je van Black Panther.
Ik zie liever films van nieuwe personages, om te introduceren, niet ineens nieuwe solofilms van personages als Black Widow en Hawkeye die we in de bestaande films al een paar keer gezien hebben.

benjamin

Avatar

Gigan72 "Scarlett Johansson daar wil ik best 2 uur na kijken maar ik vindt Black Widow niet interessant genoeg om daar een solo film van te zien."


Same here, langspeelfilm rond Black Widow lijkt ook niet echt iets dat iemand echt wil doen omdat er een idee voor is, maar op eerste zicht meer een verplichte solofilm voor een personage.

Angelater

Avatar

Haar alleenstaand lijkt mij ook niet al te interessant, maar misschien als ze het á la 'The Winter Soldier' aanpakken en op die manier weer bekende karakters combineren dan wordt het misschien wat. Krijg nu wel weer het idee dat ze te ver gaan met melken. Een beetje kan wel, heb ten slotte wel dorst, maar dat arme beest hoeft ook niet meteen de pijp uit te gaan.

starbass

Avatar

M0vieFreak "Ik zie liever eerst een nieuwe Hulk film. Een solo film van Hawkeye lijkt mij beter dan dit."


Hawk eye is tot nog toe het dufste personage dat er te zien is geweest in de film, lijkt me niet echt boeiend, meer van deze lijkt me dan wel weer leuk.

Gisteren de tweede Thor afgekeken en die vond ik toch wel erg vermakelijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair