Marvel werkt aan een solo-film voor Black Widow

Scarlett Johanssons personage krijgt een grote rol in 'Age of Ultron'.

De toekomst van Scarlett Johanssons Black Widow in het Marvel Cinematic Universe lijkt veel goeds te beloven. In een interview met TotalFilm vertelde Kevin Feige dat het personage een grote rol krijgt in The Avengers: Age of Ultron. Daarnaast lijkt de volgende stap van het personage een solo-film te zijn.

”We komen meer te weten over haar verleden,” vertelde Feige over de film. ”We komen te weten waar ze vandaan komt en waarom ze zo geworden is. Dat verder onderzoeken in haar eigen film zou geweldig zijn, en we steken daar al tijd in.”

Maar eerst moet Black Widow de gebeurtenissen in Captain America: The Winter Soldier levend en wel door komen. Die film draait vanaf 27 maart in de bioscopen en belooft grote veranderingen aan te brengen in het Marvel Cinematic Universe. ”We wilden de dynamiek van het cinematic universe veranderen met deze film,” begon Feige zijn verhaal.

”We wilden dat zowel Cap als het volledige cinematic universe totaal anders zijn aan het einde van ‘Winter Soldier’ dan aan het begin. Wanneer we de Avengers ontmoeten in ‘Age of Ultron’ bevinden ze zich dan ook in een totaal ander landschap dan de eerste film. Dat is deels omdat we van het ritme houden dat de comics hebben. Elk van de personages heeft zijn eigen reeks, maar soms komen ze samen voor een grote gebeurtenis of een crossover, dan gaan ze weer uit elkaar en komen ze weer terug.”

Die eerstvolgende film waarin de personages weer bij elkaar komen is uiteraard Age of Ultron, dat begin mei 2015 in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair