"It wordt een horrorversie van The Goonies'"

Cary Fukunaga (True Detective) belooft dat er aan het einde geen grote spin zal zijn.

Kort geleden vernamen we dat de nieuwe filmversie van Stephen Kings It nog steeds op de agenda staat. Cary Fukunaga, bekend van True Detective, gaat ermee aan de slag en wil er uiteindelijk twee films aan gaan wijden. Hij sprak met Collider en zei het volgende over het project:

"Ik ben bezig met het script van het eerste deel, we zijn nog niet bezig met deel 2. Het scenario gaat enkel over de kinderen. Het wordt een horrorversie van The Goonies."

Fukunaga ging ook in op de zwakkere punten van de reeds bestaande miniserie van It. Hij hoopt een beter alternatief te verzinnen voor het zwakke einde van deze productie.

"Wij zullen geen spin hebben aan het einde. Uiteraard blijven we trouw aan Stephen King, maar de griezeleffecten moeten in deze tijd passen. Daar moet ik voor zorgen. Het is belangrijker om spanning te creëren dan dat ik grote beesten in beeld breng. Dat vind ik persoonlijk totaal niet eng. De dingen die er zouden kunnen zijn en de geluiden die daarbij komen kijken, dat is een stuk enger dan de daadwerkelijke monsters,"



NieuwsFilm

meest populair