Algemeen

De 'Fantastic Four' zijn gecast

Meerdere geruchten lijken bevestigd te zijn.

door Jim Pedd op 20.02.2014 om 14:51 in AlgemeenFox heeft zijn Fantastic Four gevonden. The Wrap meldt dat Jamie Bell, Michael B. Jordan, Kate Mara en Miles Teller de hoofdrollen aangeboden hebben gekregen in de aankomende reboot van regisseur Josh Trank. Er waren al enige maanden geruchten over wie de hoofdrollen zouden spelen, en een deel daarvan lijkt nu uitgekomen te zijn.

Miles Teller zal volgens The Wrap de rol van Reed Richards (Mr. Fantastic) op zich nemen. De rol van Sue Storm (The Invisible Woman) wordt gespeeld door Kate Mara. Verder speelt Michael B. Jordan de rol van Johnny Storm (The Human Torch). Tot slot is er nog de rol van Ben Grimm (The Thing), die gespeeld zal worden door Bell. Waarschijnlijk zal hij die rol spelen met behulp van motion capture.

De verwachting is dat de opnames van Fantastic Four in maart van start gaan. Dat betekent dat er nog een boel andere rollen gecast moeten worden. Een daarvan lijkt die van Dr. Victor von Doom te zijn.

De Fantastic Four reboot moet vanaf 18 juni 2015 in de bioscopen te zien zijn.

26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jpleon

Avatar

Tis al vaker gezegd maar ben niet zo blij met die Micheal als "The Human Torch". En dan niet om zijn acteer skills ofzo, maar meer wegens zijn kleur. En nee ben totaal geen racist. Maar hoe kunnen Sue en Johnny nu broer en zus zijn? Adoptie? Achjah we zullen het wel zien. Kijk een zwarte een Nick Fury kan nog wel. Maar dit zijn broer en zus. Klopt totaal niet meer met hun verhaal. Maak Sue dan ook zwart.

Verder naast Micheal niet zo bekend met de anderen acteurs, zal ze vast vaak genoeg gezien hebben in films.

Hopelijk wordt die een fantastische film! :D

Decepticon

Avatar

jpleon "Tis al vaker gezegd maar ben niet zo blij met die Micheal als "The Human Torch". En dan niet om zijn acteer skills ofzo, maar meer wegens zijn kleur. En nee ben totaal geen racist. Maar hoe kunnen Sue en Johnny nu broer en zus zijn? Adoptie? Achjah we zullen het wel zien. Kijk een zwarte een Nick Fury kan nog wel. Maar dit zijn broer en zus. Klopt totaal niet meer met hun verhaal. Maak Sue dan ook zwart.

Verder naast Micheal niet zo bekend met de anderen acteurs, zal ze vast vaak genoeg gezien hebben in films.

Hopelijk wordt die een fantastische film! :D"
Ja idd en wie is dan de geadopteerde?? De blanke of de donkere?
Was idd misschien beter geweest als ze voor Sue ook een donkergekleurde hadden gecast.

Wie ik een verrassing vind is Jamie Bell, die had niet zien aankomen en vind ik onverwacht. Bell is een topacteur.
Maar ik verder goede cast, Miles Teller dat gaat volgens mij een grote naam in Hollywood worden.

Maar je bent niet zo bekend met de andere acteurs? Vreemd, want die hebben heel wat meer (bekende) films op hun conto staan dan Michael B. Jordan. Die heb ik in veel meer films gezien dan Jordan.

Angelater

Avatar

Wordt er niet zo warm van. En dat geeft ook niet, de 'Fantastic Four' zijn naar mijn gevoel de minst belangrijkste striphelden momenteel die hun eigen film(s) krijgen. Geen onderdeel van Marvel, dus dat dondert al niet. En met de X-Men zijn ze ook al bezig hun eigen universum te bouwen. Deze film is echt één waar ik voor het eerst niets om kan geven.

pmw84

Avatar

Ongeacht hoe goed deze acteurs ook nou zijn, ik vind deze cast super teleurstellend. Al te beginnen met Human Torch, puur wegens zij huidskleur. Dit is geen issue van racistisch zijn maar puur dat men (FOX) alles wat Fantastic Four is en waar zij voor staan en waar zij vandaan komen verneuken.

Ik ben zelf buitenlands van afkomst, maar ik vind het zo afschuwelijk dat soms film studios de personages van een comic zodanig veranderen dat er een nieuwe personage van zelf ontstaat. Ook in Man of Steel, de hoofdredacteur is gewoon een BLANKE man, altijd geweest en moet ook altijd zo blijven. Het lijkt alsof je een verfilming van Martin Luther King gaat maken met een blanke acteur. Dit is toch alles behalve logica?

Ik word er in ieder geval niet warm van deze film, en helemaaaaaaaal niet van deze casting. Hoe zij die broer en zus aan elkaar gaan koppelen, is ook niet boeiend (adoptie of niet), het verhaal is in mijn opinie al verneukt. Dit gaat zwaar floppen, meer dan de sequel. En het ergste is dat zij weer met Dr. von Doom beginnen. Er zit geen vernieuwing in deze film. Tis gewoon weer een herhaling van eerdere twee films.

Jammer !!!

Ereptile

Avatar

Ik ben het met bovenstaande comment eens. Soms kan de verandering van huidskleur wel werken. Kijk maar naar Jamie Foxx als Electro of Michael Clarke Duncan als The Kingpin in Daredevil. Maar bij FF krijg ik toch een apart gevoel als ik naar deze casting kijk... Het klopt ergens gewoon niet.

Serafijn

Avatar

Pfff, 2 van de 4 zaten in That Awkward moment... wat echt een belabberd slechte en slecht geacteerde film was. Voorspelt niet bepaald veel goeds.

M0vieFreak

Avatar

Toen Michael B. Jordan was gecast voor de rol van Johnny Storm had ik al een vermoeden dat er andere rare castings zullen komen. Maar jah... dit word afwachten op de eerste beelden.

benjamin

Avatar

Zoals al eerder opgemerkt krijg ik bij deze prent soms de indruk dat ze het er gewoon om doen om een zeer opvallende cast te hebben. Geen enkel probleem als daar echt een goede reden voor is die maakt dat dit een meerwaarde krijgt, maar iets overbodig als de uitleg gewoon 'because we can' zal blijken te zijn.

jaime91

Avatar

Serafijn "Pfff, 2 van de 4 zaten in That Awkward moment... wat echt een belabberd slechte en slecht geacteerde film was. Voorspelt niet bepaald veel goeds."

Dat kan wel zo zijn, maar van Teller scheen heel goed te zijn in The Spectacular Now en Jordan scheen een sterke prestatie te hebben geleverd in Fruitvale Station. En ik vond Jordan helemaal niet slecht in Cronicle.

Dat hij dan een kleurtje heeft, wil ik me dan best bij neerleggen. Ook al is zijn zus blank. Verder een jonge cast, maar ik ben benieuwd. Hopelijk wordt dit een betere film dan die films van Tim Story.

Sand

Avatar

Casting slaat nergens op, moet precies een tiener film worden :s

op zich vind ik bv Jamie bell wel een goed acteur, maar om hem nou de rol te geven van The Thing... shit nee dit word slecht!

Thiver

Avatar

Sand "Casting slaat nergens op, moet precies een tiener film worden :s"

Volgens mij zijn dit toch echt allemaal twintigers...

Frietgezicht

Avatar

Decepticon "Ja idd en wie is dan de geadopteerde?? De blanke of de donkere?
Was idd misschien beter geweest als ze voor Sue ook een donkergekleurde hadden gecast.

."


Boeie welke geadopteerd is want is geen gtst. Zal vast de donkere zijn.
En idd,beter Sue ook een donkere schone want deze Kate is echt een plork!

Gigan72

Avatar

The Fantastic Teen Four

And who is the ugly chick??

Decepticon

Avatar

Gigan72 "The Fantastic Teen Four

And who is the ugly chick??"
De U.S. Marshal uit Iron Man 2. :P

Serieus, kent niemand hier Kate Mara? Kijken jullie wel films?

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Boeie welke geadopteerd is want is geen gtst. Zal vast de donkere zijn.
En idd,beter Sue ook een donkere schone want deze Kate is echt een plork!"
Dat was ook mijn punt. Als de donkere geadopteerd is, dan maken ze in Hollywood alsnog niet hun punt, want als de donkere geadopteerd is in een blanke familie, insinueert dat weer een ander punt.....

Het zal mij verder ook een worst wezen hoor, zolang Trank maar een goede prent aflevert en ze maar genoeg make-up op Kate Mara's gezicht pleuren, vind ik het goed :P, alhoewel ik haar helemaal niet zo lelijk vind.
De foto hierboven is gewoon kats verkeerd gekozen, kijk eens naar deze:
afbeelding

YOLO

Avatar

Nou teen casting van niks. Fox gooit hun geld gewoon weg.
Laat Jamie Bell maar lekker Kuifje spelen. Een figuur als Ben Grimm zie ik niet zitten. Vic Mackey is nog steeds een goeie Thing.


Decepticon "De U.S. Marshal uit Iron Man 2. :P

Serieus, kent niemand hier Kate Mara? Kijken jullie wel films?"

Of series zoals House of Cards, Entourage, 24.

Decepticon

Avatar

YOLO "Nou teen casting van niks. Fox gooit hun geld gewoon weg.
Laat Jamie Bell maar lekker Kuifje spelen. Een figuur als Ben Grimm zie ik niet zitten. Vic Mackey is nog steeds een goeie Thing.Of series zoals House of Cards, Entourage, 24."
Ja en ik kijk die series eigenlijk niet eens, maar kijk eens naar haar lijstje films, ik ken haar al wel van een aantal films.
Brokeback Mountain, Shooter, Iron man 2, 127 Hours, Ironclad, 10 years en The Open Road (2009 en sindskort pas uit op dvd).

Ik had voor Ben Grimm ook wel een wat groffere vent verwacht, maar wie weet wordt het wat.

Joslyn

Avatar

Jamie Bell lijkt alleen maar gecast omdat hij goede ervaring heeft met mocap in Kuifje. Hij is toch geen Ben Grimm. Of wordt hij ook computer geannimeerd.

Muufley

Avatar

Joslyn "Jamie Bell lijkt alleen maar gecast omdat hij goede ervaring heeft met mocap in Kuifje. Hij is toch geen Ben Grimm. Of wordt hij ook computer geannimeerd."


Diegene die kritiek hebben op Jamie Bell, jullie leven werkelijk in het verleden.
Voor gollum hadden ze ook geen kleine-vieze-slijmerd-type acteur nodig? Voor avatar hebben ze toch ook geen grote basketbal-speler-type acteur met "prostethics" nodig? De Hobbits werden ook niet door dwergacteurs vertolkt (kom nu niet zeveren over de dwerg stand-ins). Voor Hulk in Avengers hebben ze toch ook geen body-builder moeten zoeken?

En toch zitten er hier mensen te zagen over Jamie Bell? Die vent is een goede acteur en fysiek uiterlijk maakt geen fuck uit voor een rol zoals dit rekening houdend met de technische mogelijkheden. Die zal een "Hulk-behandeling" krijgen.

Mysterio

Avatar

Wat is dat toch met de FF ? Zonder de FF was er helemaal geen Marvel universum geweest.. X Men/Avengers waren opvulling in die tijd. Verhalen en tekeningen van de FF zijn uniek! En wat hebben ze ermee gedaan in de film ? Een wolk en een donkere Toorts. . Byrne en Stan Lee zullen teleurgesteld zijn

B@chelor

Avatar

Okay...misschien kan het nu wel wat worden. Die vorige films waren best kiddy en saai.

tylerdv

Avatar

Ik wil niet te snel een vooroordeel hebben, dus ik ga het maar afwachten.

No comment.

bigmichiel

Avatar

Grappig, juist Michael B. Jordan vind ik als enigste goed gecast. Hem zie ik wel als The Human Torch. De rest daarintegen...

Steve-O

Avatar

Interessante cast! Goede acteurs, ik zie dit wel zitten :Y Ik vind acteerkwaliteiten belangrijker dan huidskleur dus het baat me niet dat Human Torch door Jordan word gespeeld. Vind hem juist een van de beste opkomende acteurs.

Ik ben fan van de Fantastic Four strips en ik hoop dat Trank een goed script in handen heeft.

Serafijn

Avatar

jaime91 "Dat kan wel zo zijn, maar van Teller scheen heel goed te zijn in The Spectacular Now en Jordan scheen een sterke prestatie te hebben geleverd in Fruitvale Station. En ik vond Jordan helemaal niet slecht in Cronicle.

"
In Chronicle was ie idd beter. Maar die Teller was echt tenenkrommend vervelend en slecht in Akward moment. Laten we hopen dat t aan t script heeft gelegen.

Jamie Bell geeft me hoop, maar eigenlijk voornamelijk vanwege Billy Eliot en dat is al jaaaaren geleden. Daarna kan ik me geen noemenswaardige rol echt zo voor de geest halen (mini rol in King Kong). Af en toe zie ik hem en roep dan "Heeeey Billy!" maar echt bijblijven doet t me niet.

Meisje ken ik niet. Alleen van naam. Geen oordeel.

RyanCC

Avatar

Dit is wel een heel merkwaardige casting. Ik kan mij niet herinneren dat Johnny Storm zwart is en zijn zus blank. Afijn, we zullen zien hoe zich dat vertaald naar het scherm. Voor de rest valt op dat de acteurs bijna allemaal twintigers zijn. Wellicht zullen zij dan studenten spelen. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat Reid Richards op Tellers leeftijd al een wetenschapper is. Jamie Belle levert altijd puike acteerprestaties. Ik vraag mij dan ook af waarom hij The Thing speelt. Michael B. Jordan heeft een fotogenieke screenplay dus misschien is de film toch nog ergens de moeite waard. Hoe je het ook went of keert ik kan het niet laten een vergelijking te trekken met de sequel van een paar jaar terug. Toen klopte het verhaaltechnisch allemaal en werd de film alsnog afgekraakt. Let's see what happens to this one.

nieuwslaatste nieuws

meest populair