Algemeen

Positieve test-screenings zetten 'The Equalizer 2' al in de startblokken

En dat terwijl Antoine Fuqua's The Equalizer met Denzel Washington pas in september in première gaat.

door Bram de Groot op 25.02.2014 om 15:48 in Algemeen
Het duurde geruime tijd voor het project The Equalizer van de grond kwam. Met het vervolg lijkt het een stuk sneller te gaan, aangezien Sony Pictures al een scriptschrijver heeft aangetrokken en hoofdrolspeler Denzel Washington wil binden voor The Equalizer 2. Dit meldt TheWrap.

De reden achter het snelle handelen zijn de eerste test-screenings. De aanwezige personen zouden zeer positief hebben gereageerd op de film van regisseur Antoine Fuqua (Olympus Has Fallen, 2013). Schrijver Richard Wenk, die ook het script voor het eerste deel schreef, moet zorgen voor een nieuw plot.

In The Equalizer leidt McCall (Washington) een rustig leventje. Als hij een prostituee (Chloë Grace Moretz) uit de brand helpt, krijgt hij te maken met de Russische onderwereld. Ook Melissa Leo heeft een rol in de film, die vanaf 25 september in de Nederlandse bioscoop te zien moet zijn.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Nu al test-screenings voor een film die in september uitkomt. :?
Ze zijn er erg vroeg bij.

Hoe dan ook eerst maar wachten wat voor film het gaat worden. Aan de cast & crew zal het niet liggen, Chloe Moretz, Denzel Washington, Melissa Leo & Antoine Fuqua, to name a few.

Decepticon

Avatar

YOLO "Nu al test-screenings voor een film die in september uitkomt. :?
Ze zijn er erg vroeg bij.

Hoe dan ook eerst maar wachten wat voor film het gaat worden. Aan de cast & crew zal het niet liggen, Chloe Moretz, Denzel Washington, Melissa Leo & Antoine Fuqua, to name a few."
Jep, indeed! Ik ben dan ook erg benieuwd naar de 1e film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair