Kevin Feige over geruchten 'Doctor Strange'

De studio werkt nog aan de film, maar Johnny Depp is niet benaderd.

IGN kreeg de kans om Marvel studiobaas Kevin Feige te spreken. Centraal in het korte vraaggesprek stonden recente geruchten over castleden en regisseurs voor Doctor Strange. The Hollywood Reporter berichtte onlangs namelijk dat er vier kandidaten zouden zijn voor de regie van de film.

Die geruchten blijken niet te kloppen. ”We hebben inderdaad gesprekken met veel mensen,” vertelde Feige daarover. ”Maar het artikel [van THR] klopt niet als het aankomt met wie we spreken of op welk niveau de gesprekken zich bevinden. We kijken naar zoveel mogelijk verschillende mensen, met zo uiteenlopend mogelijke achtergronden. Er is eigenlijk maar één criterium: die iets waarvan wij denken dat het cool is.”

Verder waren er ook geruchten dat niemand minder dan Johnny Depp benaderd is om de hoofdrol van Doctor Strange te spelen. Daar zit geen waarheid in. Wel wordt er al gezocht naar een hoofdrolspeler, en die hoeft niet perse een grote ster te zijn. ”Doctor Strange zou onze, afhankelijk van wanneer we hem maken, dertiende, veertiende of vijftiende film worden, toch? Ik denk dat als je kijkt naar welke beslissingen we in het verleden hebben genomen en hoe we zaken hebben uitgevoerd, we zeer brede keuzes gemaakt hebben. Een filmster is dus niet nodig, maar dat wil niet zeggen dat het niet geweldig zou zijn. Het ligt er gewoon aan wat bij de film past.”



NieuwsFilm

meest populair