Nieuwe regisseurskandidaten 'Masters of the Universe'

Harald Zwart lijkt de voornaamste kandidaat.

Er wordt al tijden gewerkt aan een een nieuwe Masters of the Universe-film. Bronnen van The Wrap stellen dat er nu nog drie kandidaten zijn voor de regie van de film. De bekendste daarvan is Harald Zwart, de twee anderen zijn Chris McKay en Mike Cahill.

Zwart kennen we uiteraard van The Karate Kid, en recent nog The Mortal Instruments: City of Bones. Mocht Sony voor Chris McKay gaan, dan kiest de studio een onbekende naam. McKay heeft nog geen film geregisseerd; recent was hij editor en animatie supervisor van The Lego Movie. En Mike Cahill regisseerde de films Another Earth en I Origins.

Sony lijkt dus voor een vrij onbekende regisseur te willen gaan voor Masters of the Universe. Centraal in de film staat Adam, de prins van Eternia en verdediger van de geheimen van Kasteel Grayskull. Hij krijgt op een dag magische krachten toebedeeld. Als hij wat magische woorden mompelt, verandert hij in de gespierde krijger He-Man. Zijn grootse vijand is Skeletor.

Het meest recente scenario voor de film is geschreven door Terry Rossio (The Lone Ranger). Verder zijn Todd Black, Jason Blumenthal en Steve Tisch aan het project verbonden als producenten. Wanneer de film uit moet komen is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair