Opnames 'Fast & Furious 7' in april hervat

De racefilm komt in april 2015 uit in de bioscopen.

Jim Pedd 28 februari 2014 10:32 in Algemeen
Na het noodlottige ongeval waarbij hoofdrolspeler Paul Walker om het leven kwam, warden de opnames van Fast & Furious 7 tijdelijk stilgelegd. Zo kreeg scenarist Chris Morgan meer tijd een waardige manier te vinden om de dood van Walker in de film te verwerken.

Het lijkt er nu op dat ze die manier definitief gevonden hebben. Volgens bronnen van THR worden de opnames van de film van regisseur James Wan op 1 april hervat. Een jaar later, in april 2015, gaat de film in première.

Het resterende deel van de opnames zal tussen zes en acht weken in beslag nemen. Cast en crew moeten in die periode weer naar Atlanta toe, waar de opnames afgerond zullen worden. Die waren overigens ongeveer halverwege toen Walker om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

De afgelopen tijd hebben regisseur Wan, scenarist Chris Morgan en Universal bekeken hoe de reeds opgenomen scènes gebruikt kunnen worden om waardig afscheid te nemen van Walkers personage. Naar verluidt zou zijn personage niet in het leven komen in de film.

NieuwsFilm