Algemeen

Eerste blik op 'Chef' van Jon Favreau

De komedie met o.a. Sofia Vergara, Scarlett Johansson, John Leguizamo, Dustin Hoffman en Robert Downey Jr.

door Bram de Groot op 28.02.2014 om 13:12 in Algemeen
In maart gaat op het South by Southwest Film Festival Jon Favreaus nieuwste film Chef in première. Het betreft een kleinere film dan zijn laatste projecten, zoals Iron Man 2 en Cowboys & Aliens. Dit neemt niet weg dat de film een aantal grote namen herbergt. Wat te denken van Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sofia Vergara, Dustin Hoffman en John Leguizamo. Regisseur Favreau, onlangs kort te zien in The Wolf of Wall Street, neemt de voornaamste hoofdrol voor zijn rekening.

In Chef verliest Carl Casper (Favreau) zijn baan als chef-kok en besluit hij voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden. Daarnaast probeert hij na lange tijd ook weer contact te zoeken met zijn familie.

In de States staat de bioscooprelease gepland op 9 mei. Een Nederlandse datum is nog niet bekend. Hieronder tref je de eerste acht stills uit Chef:

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Dit kan wel eens een heel leuk filmpje worden, er zitten allemaal acteurs in met veel gevoel voor humor, dus volgens mij moet dat wel goed komen. T+)

benjamin

Avatar

Op zich lijkt dit verhaaltje materiaal waar iemand een goede komedie van zou kunnen maken, alleen zijn jammer genoeg vele komedies uit Hollywood zeer flauw, dus nog even afwachten...

NieuwsFilm

meest populair