Eerste volledige trailer 'Transformers: Age of Extinction'

Eindelijk meer duidelijkheid over het verhaal van de film.

Gisteren hadden we twee posters en een trailer preview van Michael Bays Transformers: Age of Extinction. Vandaag de eerste volledige trailer, nog een poster én de titel sequence van de film. Genoeg nieuwe beelden dus van deze epische film, waarvan we tijdens de Super Bowl de eerste bewegende beelden (hier beter bekeken) te zien kregen.


Er is nog niet veel bekend over de nieuwe film, al biedt bovenstaande trailer wel al flink wat nieuwe informatie. Age of Extinction begint vier jaar na de invasie van Chicago afspeelt. Een automonteur met de naam Cade Yeager (Mark Wahlberg) ontdekt technologie die afkomstig is van Cybertron en dat trekt niet alleen de aandacht van de Amerikaanse regering, maar ook van de Autobots, Decepticons en de gloednieuwe Dinobots.

Cade wordt bijgestaan door zijn dochter Tessa (Nicola Peltz) en haar vriendje Shane Dyson (Jack Reynor). Naast Wahlberg, Peltz en Reynor spelen in deze film ook Kelsey Grammer, Stanley Tucci, Sophia Myles, T.J. Miller, Titus Welliver, Li Bingbing en Victoria Summer rollen.

Transformers: Age of Extinction draait vanaf 10 juli in de bioscopen. Hieronder nog de poster van Nicola Peltz, en daaronder de titel sequence. Update: Nog een extra poster van Optimus Prime!







NieuwsFilm

meest populair