Michael B. Jordan over kritiek op zijn rol in 'The Fantastic Four'

De jonge acteur werd onlangs gecast als Johnny Storm/The Human Torch in de reboot.

Nog maar twee weken geleden werd de cast van Fox's reboot van The Fantastic Four onthuld. Sommige fans waren verre van enthousiast over een aantal van de gecaste acteurs. Tijdens een evenement in Rome liet Michael B. Jordan zich uit over de kritiek die hij over zich heen heeft gekregen, nu hij de rol van Johnny Storm alias The Human Torch zal spelen.​

Het was te verwachten. Je weet dat als je aan iets als dit begint, dat mensen er hun mening over zullen hebben. Het gaat meer over de continuïteit dan wat anders. Mensen houden niet zo van veranderingen. Irriteert het me? Hm, nee je accepteert het gewoon, het is wat het is. Je kunt niet iedereen blij maken. Ik ben een acteur, ik doe mijn werk zo goed als ik het kan, zoals ik dat al mijn hele loopbaan doe. Ik ben opgegroeid als een stripfanaat. Ik lees en las als kind al stripboeken, en The Human Torch behoort tot mijn favoriete personages. Ik kan niet wachten. Ik wil gewoon aan de slag gaan en goed werk leveren. We zullen zien.

Jordan sprak zich ook uit over de reden waarom hij de rol aan heeft genomen:

The Human Torch is gewoon een leuke rol. Het wordt een leuke tijd... Een superheld spelen? Dat is een droom die uitkomt! Het wordt niet moeilijk. Het wordt juist leuk om een lichtere kant van mijn persoonlijkheid te laten zien.

Naast Jordan speelt Miles Teller de rol van Mr. Fantastic, Kate Mara de rol van Sue Storm en Jamie Bell is gecast als Ben Grimm. Josh Trank regisseert de film, die op 19 juni 2015 in de bioscopen zal draaien.

Bekijk hieronder ook een video van Jordans uitspraken:



NieuwsFilm

meest populair