Jai Courtney vindt 'Terminator'-reboot erg cool

In eerste instantie was hij vrij sceptisch.

IGN kreeg de kans om Jai Courtney te spreken over zijn aankomende rol als Kyle Reese in Terminator: Genesis. Hij wilde niet ingaan op specifieke details rond de film (”daar mag ik eigenlijk niets over zeggen”), maar kon wel in algemeenheden ingaan op het scenario.

”Ik voel altijd een beetje scepticisme als er iets een reboot krijgt,” vertelde hij. ”Ik kan me herinneren dat toen ik hoorde dat ze A Good Day to Die Hard gingen maken dacht, ‘Serieus? Gaan ze er nog een maken?’ En toen mocht ik eraan meedoen en voelde het echt goed. Ik denk dat het gezond is sceptisch te blijven, want je wil dat het iets speciaals blijft. Je moet scherp blijven en op de details blijven leten.”

Maar sceptisch of niet, hij ziet de Terminator-reboot wel zitten. ”Het verhaal is erg cool! En we hebben een geweldige cast. Ik vind Emilia Clarke geweldig en Jason Clarke ook. Dus ja, dat wordt echt cool man! Ik kijk ernaar uit en rondrennen met Arnie is ook niet heel verkeerd toch?”

De opnames van Terminator: Genesis gaan binnenkort onder leiding van Alan Taylor van start. De film moet op 16 juli 2015 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair