Algemeen

Karen Gillan over vechtscène 'Guardians of the Galaxy'

Zoe Saldana blijkt een pittige dame!

door Jim Pedd op 12.03.2014 om 12:11 in Algemeen
De aankomende Marvel-film Guardians of the Galaxy heeft meerdere primeurs voor het Marvel Cinematic Universe. Zo is het de eerste film waarin een pratende wasbeer en een wandelende boom hoofdrollen spelen. Maar ook is het de eerste Marvel-film met een vrouwelijke slechterik: Nebula (Karen Gillan). In een interview met MTV vertelde ze over een vechtscène die ze heeft met de heldin van de film, Gamora (Zoe Saldana).

”Jep, er zit een grote meidenvechtscène in, al is die niet zo vrouwelijk,” begon Gillan. ”Ze hebben ervoor gezorgd dat er geen mooie pirouettes in zaten of iets wat daarop lijkt. Zoe is echt ervaren in dat fysieke werk. Ze was als een ballerina. Echt geweldig. Ze had bijna geen oefening nodig, en dacht gewoon, ‘Ik kan dit.’”

”Ik daarentegen moest twee maanden lang elke dag oefenen, omdat ik op spaghetti leek toen ik begon. Dit gevecht is belangrijk voor mijn personage, want het is niet gewoon een fysiek gevecht. Hun relatie gaat diep, ze hebben een geschiedenis samen. Er zit dus veel meer achter dan alleen het fysieke aspect.”

In de film wordt het superheldenteam naast de pratende wasbeer (Bradley Cooper), de wandelende boom (Vin Diesel) en Gamora (Saldana) ook nog gevormd door een man die luistert naar de naam Starlord (Chris Pratt) en Drax the Destroyer (Dave Bautista). Andere rollen in de film worden gespeeld door Lee Pace, Michael Rooker, Djimon Hounsou, Benicio del Toro, John C. Reilly, Glenn Close en Gregg Henry.

Guardians of the Galaxy draait vanaf 14 augustus in de bioscopen.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Is dat Gillan op die foto? Wow wat ziet die er onherkenbaar en bruut uit! En ja Saldana heeft inmiddels al veel actiescenes moeten doen, ik weet niet hoe dat met Gillan zit maar dan lijkt het me wel logisch dat Saldana het misschien wat sneller oppakt.

Havoc

Avatar

jaime91 "Is dat Gillan op die foto? Wow wat ziet die er onherkenbaar en bruut uit! En ja Saldana heeft inmiddels al veel actiescenes moeten doen, ik weet niet hoe dat met Gillan zit maar dan lijkt het me wel logisch dat Saldana het misschien wat sneller oppakt."


Dat is ze inderdaad. Heel anders dan die mooie, rode Amy uit Doctor Who Smiley face

Rich Art

Avatar

FilmTotaal "In de film wordt het superheldenteam naast de pratende wasbeer (Bradley Cooper), de wandelende boom (Vin Diesel) en Gamora (Saldana) ook nog gevormd door een man die luistert naar de naam Starlord (Chris Pratt)."

Dave Bautista maakt ook deel uit van het team als Drax The Destroyer.

Serafijn

Avatar

Wat een onzin. Hoezo is dit de eerste marvel film met een vrouwelijke slechterik? En Viper dan? Of wacht, da's Wolverine en dus X-Men en dus Fox, als je t zo bekijkt.

Jim

Avatar

Rich Art "Dave Bautista maakt ook deel uit van het team als Drax The Destroyer."

Thanks! Pas het aan Smiley face

Serafijn "Wat een onzin. Hoezo is dit de eerste marvel film met een vrouwelijke slechterik? En Viper dan? Of wacht, da's Wolverine en dus X-Men en dus Fox, als je t zo bekijkt."

Als in: In het Marvel Cinematic Universe

Decepticon

Avatar

jaime91 "Is dat Gillan op die foto? Wow wat ziet die er onherkenbaar en bruut uit! En ja Saldana heeft inmiddels al veel actiescenes moeten doen, ik weet niet hoe dat met Gillan zit maar dan lijkt het me wel logisch dat Saldana het misschien wat sneller oppakt."
Zoals Havoc al zegt, dat is ze inderdaad. Ze hier lastiger te herkennen dan in de comic-con footage. Daar was ze herkenbaarder, daar heeft ze volgens mij haar eigen oogkleur nog, dus is er wel het één en ander aangepast, na verloop van tijd.
afbeelding
afbeelding
Saldana heeft idd veel goede actiescenes op haar naam staan in The Losers en Colombiana.

Gigan72

Avatar

Gisteren thor 2 gezien ( bagger film) daar zit aan het einde een stukje in met Benicio Del Toro dat zag er echt heel slecht uit maar dan ook heel slecht.

als dat er ook zo uit ziet in deze film nou laat dan maar zitten wat een troep

SaulKarath

Avatar

Gigan72 "gisteren thor 2 gezien ( bagger film) daar zit aan het einde een stukje in met Benicio Del Toro dat zag er echt heel slecht uit maar dan ook heel slecht.

als dat er ook zo uit ziet in deze film nou laat dan maar zitten wat een troep"


Jij hebt er zin in zo te horen Smiley face

Gigan72

Avatar

SaulKarath "Jij hebt er zin in zo te horen Smiley face"


ik heb over al zin in ..... ;)

Maar ik vondt dat Del Toro er echt lachwekend slecht uit zien make up was slecht gedaan die pruik was slecht gedaan en het kostuum wat die aan had zag er ook niet uit.

NieuwsFilm