Geen 'The Amazing Spider-Man 4' voor Marc Webb

En hij spreekt over het Spider-Man Cinematic Universe.

Marc Webb, die voor Sony met succes de Spider-Man-franchise rebootte, en bijna klaar is met The Amazing Spider-Man 2 en getekend heeft voor deel drie, keert in elk geval niet terug voor de geplande vierde film. Deze staat voor mei 2018 gepland en Webb vertelde in een interview dat Sony op zoek moet naar iemand anders voor die film.

”Ik zou er graag als consultant aan verbonden zijn,” vertelde hij over de vierde film. ”En ik heb er het al met deze mannen over gehad, over het regisseren van de film, en dat ik dat niet wil doen. Ik vind het geweldig om te doen, maar na de derde film, wordt het tijd om iets nieuws te vinden.”

Verder wordt er nog gewerkt aan twee spin-off films: Venom en Sinister Six. Daar weet Webb niet veel over te vertellen. ”We werken aan een wat gecompliceerder Spider-Man universum met personages die mensen nog niet in eerder Spider-man-films gezien hebben, de Sinister Six, Venom en meer. We zouden het geweldig vinden met andere studio’s samen te werken maar daar heb ik niets over te zeggen.”

Als bonus hebben we nog een nieuwe poster van The Amazing Spider-Man 2, waarop we een teaser voor de Green Goblin zien.



NieuwsFilm

meest populair