Algemeen

Rol van Storm in 'X-Men: Days of Future Past' flink ingekort

Halle Berry zal nog maar nauwelijks te zien zijn in de film.

door Zilko Tarici op 17.03.2014 om 15:42 in Algemeen
Eerst was het de beurt aan Anna Paquin Rogue (die naar verluidt helemaal niet meer in de film voorkomt), en nu is er ook flink gehakt in de scenes van Halle Berry's Storm in X-Men: Days of Future Past.

Volgens New York Daily News zijn bijna alle scenes van Storm uit de film geknipt. Volgens hun bron is Berry nog maar in een scene te zien. De actrice kwam tijdens de opnames erachter dat ze zwanger was, waardoor haar rol sowieso al ietwat werd ingekort. Er zou geen sprake zijn geweest van scenes waarin ze zou vechten of vliegen, maar er zou wel een schokkende onthulling over haar personage worden gedaan.

Regisseur Bryan Singers liet al eerder weten dat een groot deel van de verdwenen scenes wel te zien zullen zijn op de dvd/Blu-ray van de film. Met meer dan 26 personages in de film is dit ook niet zeer verwonderlijk te noemen.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Hopelijk in de vorm van een Director's Cut, want anders zie ik het nut er niet van in. Al die losse uit de film geknipte scenes als extra op een disc boeien me nooit zo.

jaime91

Avatar

timdekw "Hopelijk in de vorm van een Director's Cut, want anders zie ik het nut er niet van in. Al die losse uit de film geknipte scenes als extra op een disc boeien me nooit zo."

Eens. Die verwijderde losse scenes kijk ik ook nooit als ze op een DVD staan. Dus hopelijk komt er inderdaad een Directors Cut uit, die nog wat langer zal zijn.

En over dit nieuwtje, balen kan niet anders zeggen. Natuurlijk zitten er onwijs veel personages in die film waardoor ik sowieso al wist dat niet ieder personage dezelfde screen time krijgt, maar van de andere kant had ik me er wel op verheugt om beide generaties X Men samen te zien in 1 film.

Maar ik vrees nu dat de jongere cast dus toch de meeste screen time zal krijgen na dit nieuwtje en het nieuwtje van Paquin. En daarbij is Storm ook een tof en zeer bekend en ook wel belangrijk personage van het eerste uur, dus dat maakt dit nieuwtje toch wel anders dan het inkorten van de rol van Anna Paquin die sinds X Men 2 meer een bijrol speelde. Storm is toch wel een hoofdrol.

Maar ik kijk nog steeds wel uit naar deze film alleen moet ik misschien met andere verwachtingen naar de film gaan kijken, en hem niet zozeer zien als vervolg op de X Men films van Singer maar meer als vervolg op First Class.

Decepticon

Avatar

timdekw "Hopelijk in de vorm van een Director's Cut, want anders zie ik het nut er niet van in. Al die losse uit de film geknipte scenes als extra op een disc boeien me nooit zo."
Die mening deel ik met je!

Nog even en alle rollen van alle oude X-Men acteurs worden ingekort, behalve die van Wolverine.
Wat is het nut dan om ze allemaal op te laten draven? Ik snap dat er dingen zijn die niet altijd van belang zijn in het verhaal, om de film niet al te lang te maken, maar om zo radicaal in te korten, gaat mij eigenlijk al te ver. Storm is idd een hoofdpersonage uit de vorige trilogie.
Iedereen kijkt uit naar deze film en om alle personages (weer) te zien en dan gaat Singer steeds meer snijden in het materiaal.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Maar ik kijk nog steeds wel uit naar deze film alleen moet ik misschien met andere verwachtingen naar de film gaan kijken, en hem niet zozeer zien als vervolg op de X Men films van Singer maar meer als vervolg op First Class."
Zo zie ik de film al vanaf het begin.
Blijft jammer dat een redelijk hoofdpersonage ingekort wordt.

Ik ben mijn verwachtingen aardig aan het bijstellen voor deze film. Ik dacht dat dit het grootste project van Fox na Avatar zou zijn? Ik moet het nog zien.

jaime91

Avatar

Decepticon "Zo zie ik de film al vanaf het begin.
Blijft jammer dat een redelijk hoofdpersonage ingekort wordt."

Ja ik had toch gehoopt dat er meer balans in zou zitten, en het een beetje 50/50 zou zijn.

Vooral omdat het hoogstwaarschijnlijk de laatste keer zal zijn dat we de oudere generatie zien, had ik gehoopt dat het ook een eerbetoon aan hun zou zijn. En dat ze de fakkel dan konden doorgeven om het zo maar ff te zeggen. Toch balen dat het dan misschien om wat cameo's gaat.

Prometheus69

Avatar

Decepticon "Iedereen kijkt uit naar deze film en om alle personages (weer) te zien en dan gaat Singer steeds meer snijden in het materiaal."


Ik denk dat hij wel een beetje gedwongen wordt om er in te snijden, anders heeft hij een film van 4 uur of zo.. Het is wel een film met 26 karakters en dan moet je keuzes maken.

Maar ik wacht de film wel gewoon af, want geruchten hoeven niet waar te zijn natuurlijk.

chakib82

Avatar

Het is niet waar, lees update van de site/bron superherohype.
We wachten gewoon tot dat de film uit is.

With Anna Paquin's Rogue having been previously cut from the movie, sites were quick to pick up the latest rumor about Bryan Singer's X-Men: Days of Future Past, but is there any truth to it?

According to the NY Daily News, Halle Berry's Storm was almost completely cut out of the movie and now has only one scene left. They say: "While filming, her role was reduced due to her pregnancy, but it turned out to be more of a cut than was expected. 'She only has one line in the whole movie,' our source says. 'They're not telling her until the movie comes out.'"

Good gossip that is sure to bring some traffic to your site, except that it isn't true. SuperHeroHype has spoken to a very trusty source of the site, who says there is no truth to what the NY Daily News is claiming.

She does some cool stuff in the movie. How much? You'll see on May 23 when Berry will appear opposite Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Daniel Cudmore, Fan Bingbing, Boo Boo Stewart, Adan Canto, Evan Peters, Josh Helman, Lucas Till and Evan Jonigkeit.

nicolaas1982

Avatar

Http://instagram.com/p/lpdegzjow_/

Nog 1 week tot de nieuwe trailer!

SunChaser

Avatar

Wáarom geen tweeluik , hoewel Ik Halle Berry's toch geen moer aanvind

benjamin

Avatar

Zo'n grote indruk maakte ze niet op mij als Storm, dus echt treuren doe ik zeker niet. En ergens wel begrijpelijk dat ze moeten knippen en in zo'n geval eerder Storm er wat meer uitlaten.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Zo'n grote indruk maakte ze niet op mij als Storm, dus echt treuren doe ik zeker niet. En ergens wel begrijpelijk dat ze moeten knippen en in zo'n geval eerder Storm er wat meer uitlaten."


Daar kan Berry niks aan doen. Cyclops was ook maar een lulletje rozenwater bijv en de sterke Rogue hebben we ook nooit gezien.
Misschien is deze film een kans haar karakter wat meer vonken te geven. Om te beginnen met meer gebruik te maken die sappige tieten van dr.

eltorro

Avatar

Mooi, Storm was toch vaker irritant dan boeiend. Wel grappig want volgens mij klaagde ze destijds bij de eerste X-men films dat ze te weinig screen time had:P

Frietgezicht "Om te beginnen met meer gebruik te maken die sappige tieten van dr."

Welke sappige tieten? Ik kan me alleen maar hangende leeg gelopen balonnen herinneren.

horizon

Avatar

Matig.

Mij leek het juist leuk om zoveel mogelijk de cast van de eerste X-Men film samen met die van de laaste (first class) te zien.

Juist, de eerste X-Men en First Class zijn wellicht de beste superhelden films die er zijn.
Mijlen beter dan the Avengers, Iron Man of Batman.

Mark

Avatar

Halle Berry is de aller beste van allemaal

Prometheus69

Avatar

benjamin "Zo'n grote indruk maakte ze niet op mij als Storm, dus echt treuren doe ik zeker niet. En ergens wel begrijpelijk dat ze moeten knippen en in zo'n geval eerder Storm er wat meer uitlaten."


Ik denk eerlijk gezegd, dat ze Storm er wat meer uit gehaald hebben, omdat ze niet essentieel is voor de rode lijn van het verhaal. Het inkorten van het gedeelte van Roque is ook om dezelfde reden gedaan.

Iammovies

Avatar

Ik hoop echt dat hier niets van klopt!
Het was voor Singer de uitgelezen kans om zowel Rogue als Storm in beeld te brengen waar ze bekend om staan in de strips en ze hiermee een laatste eer te bewijzen. Natuurlijk zijn er veel personages in de film maar dat neemt niet weg dat ze beide nog even harcore hadden kunnen knallen! Hopelijk komt er een extended versie op Blueray.

NieuwsFilm

meest populair