'House of Cards'-acteur Corey Stoll in onderhandelingen voor 'Ant-Man'

Verder zou Evangeline Lilly al getekend hebben.

Corey Stoll is in onderhandelingen om zich bij de cast van Marvels Ant-Man te voegen. Hij was vorig jaar te zien in de succesvolle Netflix-serie House of Cards en zou een belangrijke rol krijgen in de film. Welke dat precies is, weten we niet zeker.

Verder zou Evangeline Lilly ondertussen getekend hebben voor een rol in de film. Zij zou volgens geruchten de rol van Wasp spelen in Ant-Man, al is dat ook niet zeker. Marvel weigert uiteraard om commentaar te leveren op de castingberichten.

Edgar Wright regisseert de superheldenfilm. Hij schreef het scenario samen met Joe Cornish. Ant-Man wordt verder geproduceerd door Kevin Feige. Er zijn al een aantal rollen gecast. Michael Douglas speelt in de film de oude Ant-Man, Hank Pym, en Paul Rudd speelt de rol van Scott Lang.

De productie moet in april al van start gaan, dus de verwachting is dat er snel definitieve berichten uitkomen over de film. Ant-Man is de eerste film van Marvels Phase Three en gaat in de Verenigde Staten op 17 juli 2015 in première.

NieuwsFilm

meest populair