Dwayne Johnson speelt "Badass" personage in superheldenfilm van DC Comics

The Rock speelt een superheld of villain die net zo sterk is als Superman.

Gisteren zagen we Dwayne Johnson nog in de trailer van Hercules. Nu is de spierbundel opnieuw in het nieuws, aangezien hij in een interview met Comic Book Resources heeft onthuld dat hij een contract heeft getekend met Warner Bros. / DC Comics. Hij zal een nog onbekende rol in een nog onbekende superheldenfilm gaan spelen.

"We zijn al jaren in gesprek over het personage dat ik moet gaan spelen," aldus Johnson. "Het moet namelijk wel een personage zijn die bij mij past. We zochten naar een extreem complex personage waar we op kunnen bouwen. Andere zaken die belangrijk waren was dat het personage nog niet eerder in een film te zien is geweest en, bovenal, moet het een badass motherfucker zijn, die dezelfde soort krachten heeft als Superman. Ik ben blij dat we die nu hebben gevonden."

The Rock, die in het verleden nog werd gelinkt met de held Lobo, liet gisteren tijdens een Twittersessie weten dat hij graag de rol zou willen spelen van Green Lantern of Black Adam. Hij laat echter doorschemeren dat Green Lantern geen optie is door het verschijnen van het recente Green Lantern (2011). Wordt het dan Black Adam, een uiterst sterke villain?




NieuwsFilm

meest populair