Schwarzenegger legt zijn terugkeer in de 'Terminator'-franchise uit

En speelt John Boyega de man achter Skynet?

Toen bekend werd gemaakt dat Arnold Schwarzenegger terug zou keren als de beroemde T-800 robot in Terminator: Genesis vroegen veel mensen zich af hoe hij terug kon keren. De acteur is immers dertig jaar ouder dan toen hij de robot voor het eerst in 1984 speelde. In een interview met MTV gaf Schwarzenegger daar antwoord op. Verder is er ook nog een castingnieuwtje.

Maar eerst het verhaal van Schwarzenegger. ”Als je kijkt naar de manier waarop het personage geschreven is, dan zit er een machine in verborgen,” vertelde Schwarzenegger. ”Het heeft een metalen skelet, maar daar bovenop zit menselijk vlees. Dus het vlees van de Terminator wordt ouder, net als dat van ons mensen. Misschien niet zo snel, maar het wordt zeker ouder.”

Verder speelt tijdreizen een grote rol in de film, dus kunnen we ook een jongere T-800 verwachten. ”En dan als dat model doet wat het later doet, als het geherprogrammeerd is, wordt het interessant. Dus er zitten veel interessante twists in de film.”

Ook is er nog een castingbericht rond de film. John Boyega zou volgens Borys Kit, van THR, een rol spelen in de film. Hij zou de rol van Miles Dyson spelen, de werknemer van Cyberdyne die grotendeels verantwoordelijk is voor de geboorte van Skynet.

Naast Schwarzenegger zien we in Terminator: Genesis ook Emilia Clarke (Sarah Connor), Jason Clarke (John Connor) en Jai Courtney (een luitenant van John). De nieuwe Terminator-film gaat in 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair