Trailer beter bekeken: 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Met mooie shots van de schildpadden.

Gisteren hadden we eindelijk de eerste trailer van Jonathan Liebesmans Teenage Mutant Ninja Turtles-film binnen. Vandaag hebben we speciaal voor de gelegenheid de hoogtepunten van de trailer op een rijtje gezet.

Teenage Mutant Ninja Turtles speelt zich af in New York City. De gemene Shredder (William Fichtner) en zijn Foot Clan hebben alles en iedereen in hun ijzeren greep, van politie tot politici. De toekomst voor de inwoners ziet er dan ook niet goed uit, totdat vier onwaarschijnlijke helden opstaan en hun lotsbestemming als de Teenage Mutant Ninja Turtles ontdekken. De digitale schildpadden worden gespeeld door Alan Ritchson (Raphael), Jeremy Howard (Donatello), Pete Ploszek (Leonardo) en Noel Fisher (Michelangelo). Verder speelt Megan Fox de beroemde verslaggeefster April O’Neil en wordt haar cameraman, Vernon Fenwick, gespeeld door Will Arnett.

Overigens ging scenarist Andre Nemec ook nog in op de oorsprong van de personages. Lange tijd waren er geruchten dat de schildpadden buitenaardse wezens zouden zijn en dat zorgde voor behoorlijk wat ophef. ”Je moet je eigen versie maken van de verhalen. Als je kijkt naar de verschillende versies die er al verschenen zijn van de Turtles, hebben ze allemaal een eigen oorsprongsverhaal. Dan zijn ze buitenaards, dan weer in een laboratorium gemakt, of in de riolen. Voor ons was het belangrijk een eigen versie te vinden van hoe deze Turtles zijn ontstaan. Er zijn miljoenen versies geweest en in deze versie vonden we het belangrijk ons eigen oorsprongsverhaal te maken dat een balans vindt tussen al die anderen. We hebben het niet te gek gemaakt.”

Teenage Mutant Ninja Turtles gaat op 21 augustus in première.










































NieuwsFilm

meest populair