Nick Fury heeft weinig te doen in 'Avengers: Age of Ultron'

Hij heeft nog maar drie films in zijn Marvel-contract.

Onlangs sprak Samuel L. Jackson met THR over zijn rol als Nick Fury in Avengers: Age of Ultron. Hij vertelde in het interview dat hij niet veel te doen heeft in de film. Met zoveel superhelden kan Nick Fury ”weinig anders doen dan een pistool afvuren”.

We hoeven er dus niet vanuit te gaan dat zijn rol echt iets toevoegt aan de film. Jackson ging in het gesprek zelfs zover te stellen dat zijn rol eigenlijk niet veel meer is dan een veredelde cameo. ”Ik heb niet zoveel te doen, geloof ik,” ging Jackson verder. ”Het is nog zo’n ‘mensen met krachten vechten tegen andere mensen met krachten’-film”

Jackson heeft nog niet veel films meer te maken in het Marvel Cinematic Universe. Eerder dit jaar vertelde hij dat Age of Ultron zijn zevende keer als Nick Fury wordt en dat hij dan nog maar twee keer hoeft te komen opdagen.

Toch weten we dat de acteur een voorliefde voor zijn rol heeft. Zo maakte hij al eens een cameo in de televisieserie Agents of S.H.I.E.L.D., maar deed hij dat buiten zijn contract om. En we weten dat hij er nog altijd op hoopt een eigen Nick Fury-film te mogen maken.

Zouden jullie een Nick Fury-film in de bioscoop willen zien?



NieuwsFilm

meest populair