Pierce Brosnan gevraagd voor 'The Expendables 4'

Voormalig 007-acteur heeft er zin in.

Eerder liet acteur Jean-Claude Van Damme nog weten dat hij graag terugkeert in de volgende Expendables-film. Of dit gaat gebeuren valt te betwijfelen. Wat wel vast lijkt te staan is de deelname van voormalig James Bond-acteur Pierce Brosnan. Tegenover The Independent liet de Britse acteur doorschemeren dat hij is gevraagd en graag aansluit.

De zestigjarige acteur vertelde dat hij al een gesprek heeft gehad met Expendables-producent Avi Lerner, met wie Brosnan samenwerkt voor de film Survivor (2015). Brosnan tegenover The Independent: "Er is een aanbod gekomen voor de volgende Expendables. Avi Lerner zei dat hij me graag in The Expendables wil hebben. Ik zei 'waarom niet?' Dus we gaan het zien. "

Het zou overigens zomaar kunnen dat het nog niet om een rol in The Expendables 4 gaat. "Ik heb geen idee om welk deel het zou gaan. Ik zei enkel ja, dus misschien is het wel The Expendables 7," aldus de voormalig 007. Op het web circuleert al een tijdje onderstaand fanmade affiche:



Voordat we The Expendables 4 kunnen aanschouwen - hoogstwaarschijnlijk in de zomer van 2016 - kunnen we eerste afstemmen op The Expendables 3, die vanaf 14 augustus in de Nederlandse bioscoop te zien is. Hieronder de teaser:



NieuwsFilm

meest populair