Volgende 'G.I. Joe'-film krijgt wederom andere regisseur

Volgens Dwayne Johnson keert Jon Chu niet terug voor "G.I. Joe 3".

Tegenover Collider liet acteur Dwayne Johnson weten dat hij niet verwacht dat regisseur Jon M. Chu terugkeert voor de volgende G.I. Joe-film. Volgens de spierbundel is Chu waarschijnlijk te druk met Jem and the Holograms. Begin 2015 zouden de opnames moeten starten voor de titelloze G.I. Joe 3.

"Het idee is dat we in januari starten met de opnames voor G.I. Joe," aldus The Rock. "En ja, ik hou van Jon, hij heeft goed werk afgeleverd. Ook hij moet echter verderop komen door iets anders te doen. En misschien, je weet nooit, is hij klaar met Jem and the Holograms. Maar op dit moment zoeken we nog steeds naar een regisseur ja."

Het script wordt op dit moment geschreven door Evan Daugherty (Teenage Mutant Ninja Turtles, Snow White and the Huntsman) en naar verwachting keert een groot deel van de cast terug, waaronder The Rock, Bruce Willis, Adrianne Palicki en mogelijk zelfs Channing Tatum.

Het mager ontvangen G.I. Joe: Retaliation verscheen verleden jaar, nadat het flink was uitgesteld. Toch was ook deze 'Joe' verdienstelijk. Met een budget van $130 miljoen kwam het wereldwijd uit op zo'n $375 miljoen. Een dikke $70 miljoen meer dan het eerste deel, Stephen Sommers' G.I. Joe: Rise of Cobra uit 2009.



NieuwsFilm

meest populair