Video

Eerste trailer 'Chef' (aanrader)

Dit belooft een smakelijke 'feel good' komedie te worden!

door Bram de Groot op 08.04.2014 om 12:25 in Video
Een tijdje terug verscheen al de eerste clip uit Jon Favreaus Chef, waarin de acteur/regisseur zelf de hoofdrol speelt als de chef-kok Carl Casper, die zijn baan verliest en besluit voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden. Daarnaast probeert hij na lange tijd ook weer contact te zoeken met zijn familie.

Naast Favreau zijn er in de feel good-komedie behoorlijk wat grote namen te zien, zoals Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sofia Vergara, Dustin Hoffman en John Leguizamo. Chef draait vanaf 9 mei in de States; een Nederlandse datum is helaas nog niet bekend.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Krijg er trek van!! :D

Maar dit verdient het om gezien te worden! Alleen al omdat Favreau met een origineel verhaal aan komt zetten. ja, er zijn wel meer films over restaurants of koken gemaakt. Maar dit voelt in elk geval als iets nieuws uit de Hollywood keuken.

Zag hem eind vorig jaar voorbij komen bij het amerikaanse programma Top Chef. Hij is echt in de wereld van de sterrenrestaurants en de foodtrucks gedoken, en dat is te zien!

SaulKarath

Avatar

Ik heb na het zien van de trailer genoeg sentiment en koken-leven vergelijkingen meegemaakt dat ik in ieder geval al vol zit. Mij een tikje te zoet.

geertvdheide

Avatar

Lijkt me een aardig, luchtig filmpje. Hopen dat er niet te veel sentimenteel gedoe in zit, zoals we vaak zien bij Amerikaanse drama-komedies (vooral in het laatste stuk van dit soort films meestal). Leuke cast en sfeer; vast wel het kijken waard.

stefanvh

Avatar

Haha Scarlett Johansson heeft vast een grote rol in deze film. Ze is bijna alleen maar stilzwijgend in beeld gekomen met verschillende bedenkelijke blikken.

Leuke trailer dat wel, ziet er zoals hierboven gezegd luchtig en vermakelijk uit!

Kamajiisama

Avatar

Voor films over eten schuif ik graag aan tafel :+
Heerlijke trailer ... , ben erg benieuwd

benjamin

Avatar

Heeft ergens de sfeer van die (eerder alternatieve) fijne feelgoodfilms: hopelijk ontwijkt Favreau de valkuilen van Hollywood (te plat en te sentimenteel) en dan kan dit zo'n lief filmpje worden waar je gewoon van moet houden.

ThinkTwoTimes

Avatar

Lijkt me gewoon oninteressant filmpje...

NieuwsFilm

meest populair