Ray Winstone tekent voor de 'Point Break' remake

Hij pakt de rol die Gary Busey speelde in het origineel uit 1991.

Ray Winstone heeft getekend voor een rol in de geplande Point Break remake. Hij gaat de oudere partner van Johnny Utah spelen, een rol die in Kathryn Bigelow‘s origineel (1991) werd neergezet door Gary Busey. Winstone wordt toegevoegd aan een cast die al bestond uit Luke Bracey en Gerard Butler en de regie is in handen van Ericson Core.

De film speelt zich af in de wereld van internationale extreme sporten. Net als in de oorspronkelijke film moet FBI-agent Johnny Utah (Bracey) zien te infiltreren in een misdaadsyndicaat dat geld wegsluist via de extreme sporten. Butler zal de rol van Bodhi spelen, die in de Bigelow-versie gespeeld werd door Patrick Swayze.

Producent Broderick Johnson belooft dat de film niet meer van hetzelfde wordt:

“Het script is enkel gelijk aan het origineel als het gaat om de personages en de dynamiek en relatie tussen Utah en Bodhi. De rest is compleet verschillend. Er wordt wel gesurft in de film, maar de nadruk ligt op meerdere extreme sporten. De film zit vol met levensgevaarlijke stunts en we maken hierbij geen gebruik van stuntmensen, maar van daadwerkelijke beoefenaars van deze sporten."

De opnames beginnen in juni, maar het is nog onduidelijk wanneer de film uit moet komen.

NieuwsFilm

meest populair