Nieuwe scenaristen voor 'Assassin's Creed'

De film met Michael Fassbender moet over anderhalf jaar al uitkomen.

In januari werd nog bekend dat er eindelijk een regisseur gevonden was voor Assassin's Creed, de film waarin Michael Fassbender de hoofdrol zou moeten spelen. Nu is er weer wat nieuws bekend over de spelverfilming. Er blijken twee nieuwe scenaristen ingehuurd te zijn om het scenario op orde te brengen.

Eerder schreef Michael Lesslie een versie en nu mogen Adam Cooper en Bill Collage het scenario verder polijsten. Eerder schreven zij mee aan de comedy Tower Heist en daarvoor nog aan New York Minute. Verder hebben ze meegewerkt aan het scenario van de nog te verschijnen Bijbelfilm Exodus, van regisseur Ridley Scott.

De vraag is nog of regisseur Daniel Espinosa daadwerkelijk gaat regisseren. Eerder kwam dat verhaal van bronnen van TwitchFilm, maar nog altijd is dat niet bevestigd. Verder weten we niet hoe trouw de film zal zijn aan het bronmateriaal, de gamereeks van Ubisoft.

Waarschijnlijk zal dat wel uitkomen. Het personage dat Fassbender speelt zal dan ontvoerd worden door een geheime organisatie en als opdracht krijgen om herinneringen van een van zijn voorvaderen te herbeleven. Zo kan hij de locatie van belangrijke artefacten ontdekken.

De productie van de film zou komende zomer van start moeten gaan en de film moet in augustus 2015 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair