'Sinister Six' en 'Venom' verschijnen voor 'The Amazing Spider-Man 4'

En wat zeggen de eerste recensies en box office-voorspellers over TASM2?

De hype rond The Amazing Spider-Man 2 komt voorlopig niet aan een einde. De promotiecampagne lijkt zich nu vooral te focussen op de films die gaan aansluiten het het tweede en in 2016 geplande derde deel. De website Den of Geek heeft van TASM2-producent Matt Tolmach begrepen dat na het derde deel eerst Venom en Drew Goddards The Sinister Six verschijnen.

"Voor we starten met The Amazing Spider-Man 4 doen we eerst Sinister Six, Venom en [uiteraard] Spider-Man 3," aldus Tolmach. "De komende films gaan flink in elkaar overlopen. We denken dus niet na over Spider-Man 4. We hebben namelijk eerst nog een compleet nieuwe Spider-Man film en twee andere titels. De geplande film in 2018 hoeft niet per se een Amazing Spider-Man film te worden."

Sony Pictures lijkt dus volop in te zetten op een Spider-Man cinematic universe a la Marvel Studios' succesvolle filmuniversum. In een nieuwe featurette, geplaatst door MTV, wordt zelfs al ingezoomd op de aanwezigheid van de Sinister Six in TASM2:



De eerste recensies over TASM2 vinden ondertussen hun weg op het web. Op het moment van schrijven telt Rotten Tomatoes dertien recensies, waarvan er slechts twee niet 'fresh' zijn. Hiermee staat de meter op 85%. Ook de box office voorspellingen zien er goed uit. Volgens The Wrap opent TASM2 met circa $95 miljoen aan de Noord-Amerikaanse box office. The Amazing Spider-Man (2012) noteerde in het eerste weekend nog $62,0 miljoen met een wereldwijde totaalscore van ruim $750 miljoen.

Hieronder - voor de die-hard liefhebbers van previews - nog eens twee nieuwe tv-spots en vier stuks concept art van TASM2:











NieuwsFilm

meest populair