Quicksilver rent over muren op nieuwe foto 'X-Men: Days of Future Past'

Evan Peters speelt het personage in Bryan Singers nieuwste film.

Er is al veel gezegd over het twijfelachtige uiterlijk van Quicksilver in X-Men: Days of Future Past, maar we hebben Evan Peters' mutant nog maar bar weinig in actie gezien. Op een nieuwe foto, die Twentieth Century Fox vandaag online heeft verspreid, zien we Quicksilver over een muur rennen. Aan de reactie van het trio Wolverine, Magneto en Professor X te zien, gaat er iets goed mis in de betreffende scene.

Scenarist Simon Kinberg meldde Entertainment Weekly daarbij het volgende over het personage:

We zetten hem neer als een kind met ADHD. Hij doet alles op extreem snelle wijze. Hij neemt niks serieus en besteedt hooguit een paar seconden aan een situatie. In de film zorgt hij voor een flinke stoot energie.''

Fans van het personage zullen weten dat Quicksilver scenes zal delen met Michael Fassbenders Magneto (zoals je ook op de foto kunt zien). In de strip is Magneto de vader van Quicksilver, dus de vraag is of dit ook in de film aan bod komt, Aldus Kinberg:

''Quicksilver is Magneto's zoon in de stripboeken en er zou een verwijzing in de film kunnen zitten. We gaan er echter niet al te diep op in.''

Castleden uit de X-Men-franchise die terugkeren in Days of Future Past zijn o.a. Nicholas Hoult, James McAvoy, Michael Fassbenders, Ian McKellen, Patrick Stewart, Ellen Page, Shawn Ashmore en Hugh Jackman. X-Men: Days of Future Past staat op het programma voor 22 mei 2014. Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit nummers 141 en 142 uit 'Uncanny X-Men' uit 1981. In Days of Future Past werd een alternatieve toekomst geintroduceerd waarbij door de dood van een belangrijke senator mutanten worden opgejaagd door Sentinels.



NieuwsFilm

meest populair