Michael Bay: "'Transformers: Age of Extinction' eerste in nieuwe trilogie"

En bekijk alle robots uit het nieuwe vierde deel + een vuurspuwende Grimlock.

Regisseur Michael Bay heeft tegenover Entertainment Weekly verklaard dat zijn vierde Transformers-film Transformers: Age of Extinction een eerste deel is in een nieuwe trilogie. EW mocht ook een nieuwe afbeelding plaatsen van de Dinobot Grimlock. Op de website TFW2005 verschenen dertien afbeeldingen van de (voornaamste) robots in Age of Extinction.

"We hebben er nu drie gehad, dit was de eerste trilogie. En nu krijgen we de volgende," aldus Bay. "Age of Extinction wordt een eerste in een nieuwe trilogie. Maar ik weet nog niet zeker of ik ook bij de volgende films betrokken ben."

Ook geeft Bay wat meer details over het verhaal in Age of Extinction, en laat vooral veel weten over de robot Lockdown: "Een interessant personage is Lockdown. Hij reist door het heelal en hij werkt voor iemand anders. Hij komt hier voor slechts één persoon, één alien, en dan is hij weer weg."

Ook laat Bay doorschemeren dat er in de trilogie wat meer lijn zal zitten dan de vorige drie films: "Lockdown kiest geen kant omdat hij het evenwicht in het heelal niet wil verstoren. En dat zorgt voor een hele nieuwe wereld voor Transformers. Het schip van Lockdown gaat een grote rol spelen in de nieuwe trilogie. In Age of Extinction krijg je dingen te zien die vragen zullen oproepen. Deze gaan we niet gelijk in de eerste film beantwoorden."



Met rollen voor onder meer Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Raynor, Kelsey Grammer, Peter Cullen en Stanley Tucci draait Age of Extinction vanaf 10 juli in de Nederlandse bioscoop.

Hieronder de dertien Hasbro promo-afbeeldingen van de robots in Age of Extinction:



























NieuwsFilm

meest populair