Paul Bettany bevestigt zijn rol als The Vision in 'Avengers: Age of Ultron'

Veel details over het personage mag hij echter nog niet delen.

In februari werd de vrij onverwachte mededeling gedaan dat acteur Paul Bettany werd gepromoveerd van de stem J.A.R.V.I.S. in de Iron Man-films tot de fysieke rol van The Vision in Avengers: Age of Ultron. Tijdens de aflevering van Jimmy Kimmel Live afgelopen vrijdagavond sprak Bettany zich kort uit over de rol en wat de krachten van The Vision in de film zullen inhouden. Je kunt het volledige interview ook hieronder bekijken.

''O, ik kan allerlei dingen doen, maar ik mag er niet echt over praten. Misschien is er een mannetje van Marvel in de zaal die me tegen de grond werkt en me ontslaat... Ik vind het in ieder geval spannend. Ik heb jaren J.A.R.V.I.S. gespeeld en toen hoefde ik 45 minuten wat dialogen op te nemen, waarna ze me een grote zak met geld gaven en ik naar huis kon gaan. Nu gooien ze het over een andere boeg willen ze me ook echt iets laten doen!''

In de stripboeken heeft Vision een aantal superkrachten, zoals bovenmenselijke reflexen, bovenmenselijk uithoudingsvermogen, manipulatie van energie, geluid en beeld, Ook kan hij vliegen. Welke van deze krachten we in de film zullen zien, moeten we dus nog heel even afwachten.

De hoofdrollen in Avengers: Age of Ultron worden gespeeld door Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Thomas Kretschmann, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen en James Spader. Joss Whedon regisseert wederom. De film draait vanaf 1 mei 2015 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair