Componist Hans Zimmer alsnog terug voor 'Batman vs. Superman'

Na de 'The Dark Knight'-trilogie gaat Zimmer weer aan de slag met een Batman-film.

De Oscarwinnende componist Hans Zimmer maakt definitief de filmmuziek voor Batman vs. Superman van regisseur Zack Snyder. Zimmer liet eerder weten dat hij er eigenlijk niet helemaal op zat te wachten, maar Warner Bros. heeft de bekende naam dan toch weten te overtuigen.

Zimmer zag het in beginsel niet zitten om opnieuw een Batman-film te voorzien van filmmuziek, aangezien hij dit ook al deed voor Christopher Nolans The Dark Knight-trilogie.

Tegenover Digital Spy liet Zimmer onlangs weten dat hij aan de opvolger van Man of Steel (2013) begint als hij klaar is met het werk voor Nolans Interstellar, die later dit jaar verschijnt:

"We hebben al een paar keer met elkaar gesproken," aldus Zimmer. "En als ik klaar ben met Interstellar dan ga ik naar Zack [Snyder] en ga ik daar een tijdje rondhangen. Dan kijken we of we op ideeën kunnen komen voor de muziek."

Hans Zimmer was ook verantwoordelijk voor de filmmuziek van recente films als 12 Years a Slave, Rush en The Amazing Spider-Man 2. Vanaf 28 april 2016 draait Batman vs. Superman in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair