Leonardo DiCaprio in Alejandro Gonzalez Iñárritu's 'The Revenant'

Biutiful-regisseur en The Wolf of Wall Street-acteur bundelen de krachten.

Op dit moment werkt Babel, 21 Grams en Biutiful-regisseur Alejandro González Iñárritu aan de komedie Birdman. Na afronding gaat hij verder met de film The Revenant. Niemand minder dan acteur Leonardo DiCaprio heeft een hoofdrol geaccepteerd.

Beide heren worden al enige tijd in verband gebracht met de verfilming van het boek van Michael Punke. Voor DiCaprio betekent dit zijn eerste rol sinds The Wolf of Wall Street (2013). Ook Sean Penn werd eerder genoemd als een van de hoofdrolspelers.

The Revenant speelt zich af in 1823 en gaat over het leven van pelsjager Hugh Glass, die op een dag ernstig wordt toegetakeld door een grizzlybeer. Daar bovenop wordt hij ook nog eens beroofd door zijn twee lijfwachten, die hem voor dood achterlaten. Als hij bijkomt, besluit Glass wraak te nemen en gaat hij op zoek naar deze twee mannen door honderden mijlen woest landschap.

Iñárritu's komedie Birdman draait vanaf 17 oktober in de States. Verdere releasedata zijn onbekend. The Revenant verschijnt waarschijnlijk niet eerder dan 2016 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair