Channing Tatum in gesprek voor X-Men spin-off 'Gambit'

Mogelijk zien we hem al in X-Men: Apocalypse (2016).

Verleden jaar liet Channing Tatum al eens doorschemeren dat hij graag de titelrol wil hebben in een X-Men spin-off over het personage Gambit. Tegenover MTV heeft de populaire acteur nu laten weten dat hij in gesprek is met Lauren Shuler Donner, een de producenten van de X-Men franchise.

Over het personage zegt Tatum tegenover MTV: "Gambit is de enige X-Man die ik echt tof vind. Hij springt boven alle andere X-Mannen uit, die uiteraard ook gaaf zijn. Gambit is echter een X-Man die compleet anders is. Hij is geen echte held. Hij is een dief en bevindt zich in een grijs gebied. Hij houdt van vrouwen, drinken, roken en zo, hij is gewoon een coole gast die toevallig ook een moraal gedrag heeft."

Over zijn kansen is hij nog voorzichtig: "Ik heb Lauren Shuler Donner ontmoet en ik zou dolgraag de rol spelen. Ik hoop dat het lukt, maar je weet het nooit in deze vreemde industrie."

Regisseur Bryan Singer heeft recent nog aangegeven dat we Gambit mogelijk zien in X-Men: Apocalypse, die in 2016 in de bioscoop moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair