Algemeen

Ray Fisher is Cyborg in 'Batman vs. Superman'

Hij zal ook verschijnen in een Justice League film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 25.04.2014 om 09:37 in Algemeen
In februari waren er geruchten dat het personage Cyborg gecast zou worden in Zack Snyders Batman vs. Superman. Die geruchten blijken te kloppen, want Variety kondigt aan dat Warner Bros. en DC acteur Ray Fisher gecast hebben in de rol. Warner wilde uiteraard niet reageren op het bericht.

Cyborg speelt volgens Variety geen grote rol in de aankomende superheldenfilm, maar zal in andere films een grote rol krijgen. Hij vormt een vast onderdeel van het Justice League superheldenteam. Het personage werd in 1980 bedacht en beleefde zijn debuut in DC Comics Presents #26.

In zijn meest recente incarnatie is Victor Stone (a.k.a. Cyborg) een middelbare scholier die betrokken raakt bij een explosie in S.T.AR. Labs. Daar krijgt hij superkrachten en uiteindelijk is hij een van de oprichters van de Justice League. Henry Cavill noemde het personage ooit nog een ”geweldige brug tussen superhelden en de mensheid”.

Fisher is geen bekende acteur en staat vooral bekend om zijn werk in theaters. Recent werd zijn naam nog genoemd in verband met Star Wars: Episode VII. De cast van de film bestaat tot nu toe uit Henry Cavill (Clark Kent / Superman), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Diana Lane (Martha Kent), Amy Adams (Lois Lane) en Laurence Fishburne (Perry White). Batman vs. Superman gaat op 28 april 2016 in première.20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Ja 1 ding is in ieder geval zeker. Dit wordt geen Man Of Steel 2, en de titel Batman Vs Superman past hier ook steeds minder bij. Het is nu al Batman vs Superman en Wonder Woman en Cyborg.

Dit wordt gewoon al een halve Justice League film, voordat de Justice League van start gaat. Vind ik dat jammer?

Ja en nee. Ja omdat ik een film met Batman en Superman wilde zien, die Justice League film komt later wel. Nu gaat de aandacht steeds minder uit naar Batman en Superman omdat Cyborg, Wonder Woman, Lex Luthor etc ook allemaal hun aandacht moeten krijgen ook al wordt de rol van Cyborg waarschijnlijk niet heel groot.

En nee omdat ik toch wel ontzettend uit kijk naar die Justice League film en omdat ik gewoon hoop dat het goed gaat komen en dat ze de film niet te vol gaan gooien. Ze durven het bij DC blijkbaar niet aan om alle Justice League leden hun eigen film te geven en dus krijgen ze hun introductie in andere films. Ik weet niet of dat de juiste aanpak is, maar ik hoop natuurlijk wel dat het goed gaat uitpakken.

bioshock300

Avatar

Het kan ook zijn dat ze aan het einde van de film allemaal pas te zien krijgen en dat dat naar het JL film gaat leiden

joppiesaus

Avatar

Nog nooit gehoord van die acteur, ik ben benieuwd.
Heeft iemand een foto van die kerel?

Jim

Avatar

joppiesaus "Nog nooit gehoord van die acteur, ik ben benieuwd.
Heeft iemand een foto van die kerel?"

Ik zal 'm bij het artikel zetten!

jantje123

Avatar

Airbender "The Rock speelt Green Lantern dat weet ik zeker. Nu nog Flash casten! Heb er zin in :E"


nope, niet green lantern, ziet er naar uit dat hij Black Adam word

Bane1

Avatar

Airbender "Hoe weet je dat?"


Nou het is zeker hoor.

Link

Maar hopelijk wordt hij een anti hero (Black Adam). Dat is hij nu dan in de huidige "The New 52". Dat las ik ergens op de internet, maar weet niet zeker of het echt is. Het zou wel zonde zijn als hij dood zou gaan.

Maar ik denk dat ze Black Adam in JL gaan gebruiken. Want dan is het weer mogelijk om een soort "ZodvsSups" battle weer zetten... :Y

Maar goed als er een Black Adam is dan moet er ook een kleine jongen genaamd Billy ergens in de buurt zijn.

Steve-O

Avatar

Ik vind het wel leuk dat Cyborg hier ook in zit. Wel een beetje jammer dat mensen meteen roepen dat het allemaal te vol aan het worden is. Maar als het goed gedoseerd is en bij het verhaal past, dan zie ik het probleem niet.

jaime91

Avatar

Airbender "Jaime ik denk dat het niets met durven te maken heeft, DC en Warner willen gewoon niet Marvel na doen en zo hoort het ook."


Ja daar heb ik dus mijn twijfels bij. Nogmaals prima als ze een andere aanpak hebben, ik snap dat ze Marvel niet willen kopiëren maar ik heb bij DC het idee alsof ze eerst afwachten totdat deze film een succes wordt voordat ze verder gaan met de volgende. Er is in ieder geval duidelijk dat ze nu werken naar een Justice League film, maar wat komt daarna?

Marvel toont vind ik veel meer lef door hun projecten voor lange tijd te plannen en dat is ook slimmer omdat je zo ergens naartoe werkt. Nogmaals ik ben geen Marvel fanboy, sterker nog ik vind dat DC met Superman en vooral Batman de tofste superhelden (en misschien ook wel bekendste) in handen heeft maar dat laten ze nog niet echt blijken. Ze mogen vind ik wel wat meer ballen tonen.

En misschien gaat deze aanpak ook wel werken. Zolang ze maar niet teveel verhaallijntjes in 1 film gaan proppen.

Bane1

Avatar

Airbender "Vind dat dat artikel niet zoveel zegt en Dwayne blijft subtiel. Ik denk dat hij John Stewart/Green Lantern gaat spelen omdat hij op instagram deze foto had geplaatst met #JohnStewartCanStillWhupSupermansAss"Misschien heb je wel gelijk hoe dan ook ik ben blij als hij een van de beide rollen zou doen. Maar lees eventjes de ene laatste alinea. Totdat we een officieel bericht krijgen van WB/DC zullen we steeds hoofdpijn krijgen met zulke berichten.

Link

Bilbo

Avatar

Hadden ze niet ergens gezegd dat ze Justice League en deze film back-to-back filmen? Dan zou het namelijk ook gewoon kunnen gaan over een klein rolletje op het einde.

Maar goed, als Marvel dit soort dingen doet is het wel weer goed ;) (niks tegen Marvel, maar meer tegen de pro-Marvel/anti-DC fans)

FilmMaster

Avatar

Mij maakt het niet uit dat ze er zoveel karakters in gooien, laat het maar lekker explosief en over de top zijn.

YOLO

Avatar

Op zich geen verassing aangezien Dr. Hamilton (de S.T.AR. Labs easter egg) in Men of Steel zat.

jaime91 "Ja 1 ding is in ieder geval zeker. Dit wordt geen Man Of Steel 2, en de titel Batman Vs Superman past hier ook steeds minder bij. Het is nu al Batman vs Superman en Wonder Woman en Cyborg.

Dit wordt gewoon al een halve Justice League film, voordat de Justice League van start gaat. "
En hierbij vraag ik me dan ook af waarom heet deze film dan nog steeds Batman Vs Superman heet.

Paranoid

Avatar

De film wordt zo wel heel erg vol. Bij Marvel hadden ze langzaam over jaren iedereen bij elkaar gekregen, maar DC gaat in één keer iedereen in deze film proppen. Het zal me niks verbazen als deze film gewoon erg matig gaat worden omdat ze teveel JL aspecten erin willen doen.

Roeltje

Avatar

Valt het jullie ook op dat elke keer als er een DC bericht op de site staat, dat dan op dezelfde dag een Marvel bericht komt?

benjamin

Avatar

jaime91 "Marvel toont vind ik veel meer lef door hun projecten voor lange tijd te plannen en dat is ook slimmer omdat je zo ergens naartoe werkt. "


Nu ja, in de opbouw naar The Avengers hebben ze vooral de hype gebruikt om matigere films als Thor en de eerste Captain America meer volk te doen lokken, dus dat is eigenlijk eerder simpel cashen in mij ogen - wel leuk dat de vervolgfilms met meer lef gemaakt worden.

De aanpak op zich van direct een film te maken met alle leden mag, al die introducties voegen ook niet zo veel toe en kunnen weggelaten worden als we in de plaats gewoon goede personages krijgen. Een rits verschijningen als opbouw kan me minder schelen: tijd dat ze eens snappen dat mensen films willen zien in plaats van opbouw.

geertvdheide

Avatar

Mijn verwachtingen voor het plot:

Ik verwacht dat deze film voor het grootste deel gaat draaien om Batman, Superman en de opkomst van Lex Luthor. Het is trouwens nog niet zeker wat de titel van deze film wordt. Als het "versus"-gedeelte van de titel overeind blijft, dan zullen Batman en Superman wel de nodige meningsverschillen hebben over elkaars aanpak en moraliteit, of misschien worden ze tegen elkaar opgezet door Luthor op basis van leugens. Maar het zou ook nog kunnen dat er uiteindelijk überhaupt geen "versus"-strijd tussen beide komt, maar dat ze vanaf het begin al samenwerken.

Wonder Woman en Cyborg zullen wel als subplot dienen (wordt hier ook aangegeven wat betreft Cyborg), met rond het eind van de film een eerste aanzet naar de vorming van de Justice League. Post-credit-scène erbij die verwijst naar Green Lantern en / of The Flash en / of Aquaman en je hebt een mooie kweekvijver voor toekomstige sequels. Tot zover mijn voorspelling, benieuwd tot in hoeverre het zal blijken te kloppen :)

Qua stijl is het afwachten of er gekozen wordt voor een soortgelijk gevoel als de Avengers (dus redelijk luchtig en met vrij veel humor), of dat ze iets meer een eigen richting in gaan. Man of Steel was in elk geval serieuzer en duisterder dan de meeste Marvel-films, en het zou misschien wel goed zijn om een duidelijk onderscheid te creëren tussen beide kampen. Dat wordt afwachten.

Of Fisher goed is als Cyborg is nog niet te zeggen; hij heeft nog weinig gedaan op film-gebied. Ik vind Gal Gabot nog altijd geen briljante keuze voor Wonder Woman, omdat ze naar mijn mening niet geweldig acteert (ze was model, heeft ook reality TV gedaan en blinkt niet uit in de F&F-films imo) en ook qua lichaamsbouw niet echt overkomt als een amazone. Maar wie weet valt dat enorm mee. De rest van de cast vind ik interessant; er zit best veel talent bij en ook een aantal unieke keuzes (zoals Eisenberg voor Luthor).

Ben erg benieuwd hoe dit project gaat uitpakken, maar ik heb er best positieve verwachtingen bij.

nieuwslaatste nieuws

meest populair