Ray Fisher is Cyborg in 'Batman vs. Superman'

Hij zal ook verschijnen in een Justice League film.

In februari waren er geruchten dat het personage Cyborg gecast zou worden in Zack Snyders Batman vs. Superman. Die geruchten blijken te kloppen, want Variety kondigt aan dat Warner Bros. en DC acteur Ray Fisher gecast hebben in de rol. Warner wilde uiteraard niet reageren op het bericht.

Cyborg speelt volgens Variety geen grote rol in de aankomende superheldenfilm, maar zal in andere films een grote rol krijgen. Hij vormt een vast onderdeel van het Justice League superheldenteam. Het personage werd in 1980 bedacht en beleefde zijn debuut in DC Comics Presents #26.

In zijn meest recente incarnatie is Victor Stone (a.k.a. Cyborg) een middelbare scholier die betrokken raakt bij een explosie in S.T.AR. Labs. Daar krijgt hij superkrachten en uiteindelijk is hij een van de oprichters van de Justice League. Henry Cavill noemde het personage ooit nog een ”geweldige brug tussen superhelden en de mensheid”.

Fisher is geen bekende acteur en staat vooral bekend om zijn werk in theaters. Recent werd zijn naam nog genoemd in verband met Star Wars: Episode VII. De cast van de film bestaat tot nu toe uit Henry Cavill (Clark Kent / Superman), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Diana Lane (Martha Kent), Amy Adams (Lois Lane) en Laurence Fishburne (Perry White). Batman vs. Superman gaat op 28 april 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair