Co-bedenker 'Teenage Mutant Ninja Turtles' erg positief over film

En een foto van April O'Neil en Vernon Fenwick.

Kevin Eastman, een van de bedenkers van Teenage Mutant Ninja Turtles besloot vandaag zijn gedachten over de film van Jonathan Liebesmann te delen. Hij is een stuk positiever dan Peter Laird, een van de andere bedenkers van de franchise. Hij gelooft dat fans erg blij zullen zijn met de film.

”Het was een reis van vier, bijna vijf jaar om de nieuwe ‘Turtles’-film tot leven te brengen sinds we de film bedachten,” vertelde Eastman. ”Ik weet dat iedereen denkt, ‘Oh, Michael Bay, Michael Bay, Michael Bay, hij gaat het verpesten! Hij gaat het vernietigen!’ Maar iedereen die ik heb ontmoet doet oprecht zijn best om de Turtles terug te brengen op een nieuwe, frisse en spannende manier met enorm veel respect voor het oorspronkelijke materiaal. Ik heb het scenario gelezen en een cameo in de film. Het is geweldig!”

”Wat ze met de film hebben gedaan, gaat fans erg tevreden maken,” ging hij verder. ”De visie erop is geweldig, de effecten ongelofelijk en het verhaal wordt iets waar iedereen zich mee kan identificeren. Ik zal het aan de fans overlaten om te oordelen, maar ik ben trots er deel van te mogen zijn. Veel mensen zullen positief verrast worden.”

Verder is er nog een nieuwe afbeelding vrijgegeven van de film. We zien April O’Neil (Megan Fox) en Vernon Fenwick (Will Arnett) en wat lijkt op leden van de Foot Clan.



NieuwsFilm

meest populair