Gerucht: 'Boba Fett'-film in de problemen

Boba Fett hoort een schurk te zijn, dus Disney vindt het lastig om een held van hem te maken.

Hoe weinig we ook weten over Star Wars: Episode VII, we weten nog veel minder over wat ons daarna te wachten staat. Er wordt gesproken over een Star Wars spin-off in 2016, gevolgd door Star Wars: Episode VIII in 2017. Daarna zou er in 2018 weer een spin-off moeten uitkomen en staat Episode IX vervolgens gepland voor 2019. Tot nu toe was het onduidelijk in hoeverre dit plan nog wordt aangehouden, maar volgens het laatste gerucht zijn Disney en Lucasfilm in ieder geval volop in overleg.

Tijdens een extreem geheim ontbijt afgelopen donderdag hebben beide studio's de franchise uitvoerig besproken. Er werd vooral gesproken over de vermeende spin-off rondom het populaire Star Wars-personage Boba Fett. De schrijver hiervan, Simon Kinberg of Lawrence Kasdan, zou in de problemen zijn gekomen tijdens het pennen van het script. De mensen van MakingStarWars.net vingen het volgende op bij de vergadering:

"Lucasfilm wil dat Boba Fett een angstaanjagende schurk blijft , maar wij moeten nu een held van hem maken. Dit is uitermate lastig."

Begin dit jaar kwam het gerucht naar buiten dat de film om een ander personage zal draaien, maar wel om iemand die hetzelfde pak draagt. De film zou beginnen met de moord op Boba Fett en de moordenaar trekt vervolgens het pak aan. Het is niet bekend hoeveel hiervan waar is, maar dat ze erover aan het peinzen zijn is wel duidelijk.



NieuwsFilm

meest populair