Algemeen

Will Smith promoot I, Robot met concert

door FilmTotaal op 27.07.2004 om 12:10 in Algemeen
Zanger en acteur Will Smith geeft woensdagavond een mini-concert op het plein voor bioscoop Pathé Arena in Amsterdam. De Amerikaan is daar ter gelegenheid van de Nederlandse première van zijn nieuwste film I, Robot, die in de VS al hoge bezoekcijfers trok.

Volgens de Nederlandse filmdistributeur wil Smith de aanwezige fans trakteren op een concert, waarvoor 15 tot 30 minuten is ingeruimd. ,,Dit gebeurt als blijk van dank voor hun steun in de afgelopen jaren'', aldus een woordvoerster. Buiten op een speciaal geplaatst podium brengt de zanger enkele van zijn succesnummers ten gehore.

Het is de eerste keer dat Smith een dergelijk concert geeft voor zijn Nederlandse fans. I, Robot draait vanaf 5 augustus in Nederland in meer dan honderd bioscopen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vlappie

Avatar

Nou dat zijn weer wat minder fans die komen opdagen:P

Mark

Avatar

Als Will Smith een track op de OST van I,Robot had gezongen dan kan ik nog wel begrijpen dat hij met dat mini-concert de film promoot, maar nu lijkt het wel of hij alleen maar Will Smith promoot inplaats van de nadruk te leggen op de film.

NewYorker

Avatar

Niet zo zeuren, het is al heel wat dat hij hier optreed! Maakt mij het nou uit of het voor de film is of voor zichzelf. Het is een steengoeie artiest!

Stok

Avatar

Eerst de Tour de France lastig vallen en nu dit...

MiNiMaLiSTiX

Avatar

Kheb de film zojuist gezien, maar hij is echt super vet!! :D

Davidson

Avatar

Jah nu doet Will wel een beetje stoer, maar nadat hij zijn contract had getekend voor die film en er toen pas achter kwam wie de regi deed, toen scheet hij em echt in zn broek.
De regi deed ook namelijk die ene film waar in Brandon Lee (zoon van Bruce Lee) dood was gegaan. Het was dus warschijnlijk de fout van de regiseur hoe Brandon was dood gegaan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair