Andrew Garfield wil dat Miles Morales Peter Parker vervangt

Mocht Peter Parker niet terugkeren, dan heeft Garfield al een vervanger in gedachten.

Omdat Andrew Garfield al eens aan heeft gegeven na The Amazing Spider-Man 3 niet zo zeker te zijn van een verdere deelname aan de franchise, werd hem onlangs gevraagd welk personage hij dan geschikt zou vinden als vervanger voor Peter Parker. Hij vertelde in een interview dat hij Miles Morales een geschikte vervanger vindt.

”Ik heb daar wat over nagedacht en geloof dat een van de beste zaken van Spider-Man is, dat je niet kunt zien welke huidskleur hij heeft in dat pak,” vertelde Garfield. ”Je ziet ook geen religieuze overtuigingen of wat dan ook. Iedereen kan zichzelf terugvinden in dat pak. Het is ongelofelijk krachtig op die manier. Dus ik denk dat het belangrijk is dat de rol van Spider-Man voor iedereen weggelegd kan zijn. Een held is een held, of je nou man, vrouw, homoseksueel, lesbienne, hetero, zwart, blank of rood bent. Het maakt niets uit.”

De 13-jarige Hispanic Miles Morales is wat Garfield betreft een geschikte vervanger. ”Hij vormt een grote mijlpaal in het leven van het personage. En ik geloof dat we dat zouden kunnen doen. Ik heb daar wel interesse in: uitzoeken hoe we de toorts op een waardige manier door kunnen geven.”

Nadat Peter Parker sterft in de Ultimate Universe comics, is Miles Morales zijn vervanger. Hij wordt ook gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin en heeft veel van dezelfde krachten als Parker.



NieuwsFilm

meest populair