Nog een hoofdrolspeler in aantocht voor 'Star Wars: Episode VII'

De cast is dus nog niet helemaal compleet!

Gisteren kregen we de belangrijkste castleden gepresenteerd die door Walt Disney zijn aangetrokken voor J.J. Abrams' Star Wars: Episode VII. Onder de nieuwe hoofdrolspelers was er slechts één vrouw, namelijk de onbekende Daisy Ridley. Volgens The Hollywood Reporter kunnen we binnenkort nog een vrouwelijke hoofdrolspeler verwelkomen voor de zevende Star Wars-film, en de twee opvolgers.

Het vermoeden is dat dit of de onbekende actrice Maisie Richardson-Sellers (links) of Oscar-winnares Lupita Nyong’o (12 Years a Slave, 2013) zal zijn. De laatste heeft echter onlangs getekend voor Jon Favreaus Jungle Book, al zal het waarschijnlijk gaan om een kleinere rol voor Star Wars: Episode VII. De rol wordt groter in de twee opvolgers in de 'sequel trilogie'.



We gaan dus lekker door met de geruchten, die mogelijk op Star Wars Day op 4 mei ten einde komen. Eigenlijk was het de planning om op de speciale Star Wars-dag de cast bekend te maken. Vele berichten op het internet, zoals deze, deden Disney besluiten de cast-onthulling naar voren te trekken.



NieuwsFilm

meest populair