Tweede T-800 in ‘Terminator: Genesis’

Naast Arnold Schwarzenegger speelt ook Aaron Williamson een 'originele' terminator.

De website Theterminatorfans.com weet te melden dat Aaron Williamson, een fitness-instructeur die tegenwoordig ook acteur is, een rol heeft in Terminator: Genesis. Hij zou een T-800 spelen. Juist, dit is hetzelfde Terminator-model als die van Arnold Schwarzenegger.

Op het web lekte een tekst die de spierbundel zou hebben gedeeld met zijn vrienden en familie op de dag - 21 april jl. - dat de opnames voor Genesis startten. Williamson: "Met dank aan een geweldig team van mensen, die ervoor zorgde dat ik zowel fysiek en creatief sterker ben geworden, speel ik een T-800 in Terminator: Genesis. Ik ben enorm dankbaar en gemotiveerd om dit nieuwe hoofdstuk te starten."

Mogelijk heeft zijn rol iets te maken met het eerdere bericht dat in Genesis een oude T-800 te zien is, naar alle waarschijnlijkheid gespeeld door Schwarzenegger. In dat geval zou Williamson wel eens een jongere T-800 kunnen spelen. Williamson heeft ondertussen ook een reactie gegeven, waarin hij duidelijk maakt dat hij verder niets mag zeggen over zijn aandeel in de eerste van de drie nieuwe Terminator-films.

Andere rollen in de film van regisseur Alan Taylor (Thor: The Dark World, 2013) worden ingevuld door Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, Dayo Okeniyi, Byung-hun Lee en J.K. Simmons. Vanaf 16 juli 2015 in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair