Hugh Jackman: 'Wolverine 3' laatste film als Logan

Maar hij heeft nog niet getekend voor de film.

In het verleden heeft Hugh Jackman al meermaals laten weten dat er ooit een einde komt aan zijn tijd als Logan a.k.a. Wolverine. Nu lijkt het erop dat hij besloten heeft wanneer dat einde komt. In gesprek met SFX magazine vertelde Jackman dat hij nog niet getekend heeft voor Wolverine 3 en dat als hij dat doet, het waarschijnlijk de laatste keer is.

”Ik weet het nog niet zeker,” begon hij zijn verhaal. “We bespreken het nog. Ik voel me nog erg ambitieus met het personage. En ik heb het gevoel dat de toon van het verhaal beter is, sinds de laatste film. Maar op een bepaalde manier kunnen we het nog verder nemen. Als ik er nog eentje maak, weet ik 99,9% zeker dat het de laatste is. Dus dat is voor mij belangrijk om mee te nemen.”

Verder vertelde de acteur dat de volgende film over Wolverine zich niet in Japan af zal spelen. Ook heeft hij al een inspiratiebron gevonden voor de film: Mark Millars Old Man Logan. ”Daar kijken we natuurlijk naar! Want dat is misschien wel de enige optie die we nog hebben! [lacht] We kijken naar veel verschillende verhaallijnen en geen enkele springt er nog bovenuit. Je merkt het al aan mijn antwoord; we werken er nog aan.”



NieuwsFilm

meest populair