Algemeen

Hugh Jackman: 'Wolverine 3' laatste film als Logan

Maar hij heeft nog niet getekend voor de film.

door Jim Pedd op 01.05.2014 om 12:24 in Algemeen
In het verleden heeft Hugh Jackman al meermaals laten weten dat er ooit een einde komt aan zijn tijd als Logan a.k.a. Wolverine. Nu lijkt het erop dat hij besloten heeft wanneer dat einde komt. In gesprek met SFX magazine vertelde Jackman dat hij nog niet getekend heeft voor Wolverine 3 en dat als hij dat doet, het waarschijnlijk de laatste keer is.

”Ik weet het nog niet zeker,” begon hij zijn verhaal. “We bespreken het nog. Ik voel me nog erg ambitieus met het personage. En ik heb het gevoel dat de toon van het verhaal beter is, sinds de laatste film. Maar op een bepaalde manier kunnen we het nog verder nemen. Als ik er nog eentje maak, weet ik 99,9% zeker dat het de laatste is. Dus dat is voor mij belangrijk om mee te nemen.”

Verder vertelde de acteur dat de volgende film over Wolverine zich niet in Japan af zal spelen. Ook heeft hij al een inspiratiebron gevonden voor de film: Mark Millars Old Man Logan. ”Daar kijken we natuurlijk naar! Want dat is misschien wel de enige optie die we nog hebben! [lacht] We kijken naar veel verschillende verhaallijnen en geen enkele springt er nog bovenuit. Je merkt het al aan mijn antwoord; we werken er nog aan.”

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carnage

Avatar

Ik zou het wel een coole move vinden als ze de story line van old man logan gaan verfilmen.
Maar ik vraag mij af hoe ze dat gaan doen.

jaime91

Avatar

Als ze nog een Wolverine 3 gaan maken, dan hoop ik dat Jackman nog 1x zijn krabbeltje wilt zetten. In X Men Apocalyps zal hij dan niet meer opdagen en dat is heel jammer maar wel begrijpelijk.

Ik heb van de week de X Men trilogie eens bekeken, en het viel me ten eerste op hoe jong Jackman was in die eerste film en ten tweede hoeveel hij nou traint om in shape te blijven in vergelijking met de eerste film. Daarin was hij nog helemaal niet zo gespierd als nu. Dat laat ook zien, hoeveel hij er voor over heeft om die rol spelen en hoe leuk hij het ook vind.

Als ze de rol uiteindelijk gaan recasten gaat het vreemd zijn om iemand anders uiteindelijk die rol te zien spelen maar toch hoop ik ergens wel dat ze dat gaan doen. Het zou jammer zijn als het Wolverine personage daarom ook geen deel meer zal uitmaken van de X-Men.

En hoe goed een mogelijke ander acteur die rol ook zal vertolken ik denk wel dat Jackman voor mij altijd Wolverine zal blijven. Daarvoor heeft hij de rol te vaak en te goed gespeeld.

MikeyMo

Avatar

Die gast doet nou al idd 15 jaar dezelfde rol... dat kun je ook niet blijven volhouden

Hugoblak

Avatar

Als Jackman er mee stopr hoop ik dat ze het character Jimmy Hudson de nieuwe Wolverine laten zijn. In de Ultimate Marvel comics is dit de zoon van Wolverine en neemt hij het van hem over.

bioshock300

Avatar

Zou wel leuk zijn ja dat zn zoon het dan over neemt hoop dan ook dat ze het gele costuum van wolverine gaan gebruiken!

Pete_027

Avatar

Zolang hij de rol nog aankan, hij wordt er ook niet jonger op, zal hij vast en zeker nog wel doorgaan met deze rol. De vele miljoenen zullen wel zorgen voor het extra zetje om de krabbel te zetten.

jaime91

Avatar

bioshock300 "hoop dan ook dat ze het gele costuum van wolverine gaan gebruiken!"

Hoop het niet. In de comics werkt dat misschien maar ik denk niet dat dat gaat werken in de films. Ik ben al blij dat ze van dat haar wat hij in de eerste X Men films had zijn afgestapt. Dat was ook totaal onnodig.

Ik ben het er wel mee eens dat het tof zou zijn als zijn zoon het zou overnemen. Alleen vraag ik me af of ze dat zullen doen, omdat Wolverine toch een heel populair personage is.

SunChaser

Avatar

Wolverine R rated wil ik zien niet die kindermeuk met offscreen doden

M0vieFreak

Avatar

Ik wil hem wel in Apocalypse en Wolverine 3 zien, daarna mag hij stoppen. Wat toch wel jammer is.

Olrik

Avatar

Mooi om te horen dat Hugh Jackman de rol van Wolverine nog een tijdje op zich gaat nemen, maar heel begrijpelijk dat hij daarna stopt met zijn legendarische karakter, want hij word er ook niet bepaald jonger op.

Baron Von Marlon

Avatar

Elke Marvel-acteur zou een contract hebben voor 6 films.
3 solo, 3 in groep.
Dus kan wel kloppen.
bron
http://www.cracked.com/quick-fixes/4-awesome-marvel-movie-scenes-youll-never-see-and-why/

Mij kan het eerlijk gezegd niet meer zoveel boeien.
Goed acteur, ja. Maar een goed acteur kan een slecht scenario niet redden.
Laatste Wolverine vond ik dan ook tamelijk bagger.
Ik wacht(hoop) op een R-Rated reboot.

bioshock300

Avatar

Hopen dat ze wolverine 3 na the apacolypse gaan opnemen!

Barnes

Avatar

Hij heeft nog geen krabbeltje gezet (lees ze onderhandelen over hoeveel geld hij krijgt). Hij maakt hierna geen film meer in de rol van Wolverine (lees tenzij ze een belachelijke som geld bieden ;)
Maar van mij mag hij nog wel even doorgaan als Wolverine. Zal moeilijk zijn om iemand te vinden die net zo goed de rol kan vertolken.

NieuwsFilm

meest populair