Eerste indrukken 'Mad Max: Fury Road' erg positief

En er is een nieuwe synopsis.

Sinds de zomer van 2012 is er gewerkt aan George Millers Mad Max: Fury Road. Volgend jaar zal de film eindelijk in première gaan, maar de eerste screenings zijn al geweest. Dat betekent dat er ook al eerste reacties binnen zijn en die zijn overweldigend positief. Verder is er nog een nieuwe synopsis vrijgegeven van de film.

De AF Times schrijft als volgt over de film:


En zo zijn de andere reacties ook. Stuk voor stuk halen de actiescènes aan als geweldig. Daar komt nog bij dat er nog meer dan een jaar aan gewerkt kan worden en dat het zo mogelijk nog beter wordt. Hieronder nog een nieuwe synopsis voor de film.

"Mad Max: Fury Road is de vierde film in de franchise. Deze post-apocalyptische actiefilm speelt zich af in de uithoeken van onze planeet, in een kille woestijn waar de mens gebroken is en iedereen vecht om te overleven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht, die het in zich hebben de orde te herstellen.

Er is Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, die zielsrust zoekt na het verliezen van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. En... Furiosa (Charlize Theron) een vrouw van actie die gelooft dat ze alleen kan overleven als ze succesvol de woestijn kan oversteken, en terug kan keren naar haar thuisland.

De film gaat op 14 mei 2015 in première.

NieuwsFilm

meest populair