Algemeen

Eerste indrukken 'Mad Max: Fury Road' erg positief

En er is een nieuwe synopsis.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 02.05.2014 om 08:50 in Algemeen
Sinds de zomer van 2012 is er gewerkt aan George Millers Mad Max: Fury Road. Volgend jaar zal de film eindelijk in première gaan, maar de eerste screenings zijn al geweest. Dat betekent dat er ook al eerste reacties binnen zijn en die zijn overweldigend positief. Verder is er nog een nieuwe synopsis vrijgegeven van de film.

De AF Times schrijft als volgt over de film:

En zo zijn de andere reacties ook. Stuk voor stuk halen de actiescènes aan als geweldig. Daar komt nog bij dat er nog meer dan een jaar aan gewerkt kan worden en dat het zo mogelijk nog beter wordt. Hieronder nog een nieuwe synopsis voor de film.

"Mad Max: Fury Road is de vierde film in de franchise. Deze post-apocalyptische actiefilm speelt zich af in de uithoeken van onze planeet, in een kille woestijn waar de mens gebroken is en iedereen vecht om te overleven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht, die het in zich hebben de orde te herstellen.

Er is Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, die zielsrust zoekt na het verliezen van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. En... Furiosa (Charlize Theron) een vrouw van actie die gelooft dat ze alleen kan overleven als ze succesvol de woestijn kan oversteken, en terug kan keren naar haar thuisland.

De film gaat op 14 mei 2015 in première.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

I am exited :)

Gigan72

Avatar

Mad Max 1 en Mad max 2 The Road Warrior :W

Kijk wel uit naar dit deel.

Pete_027

Avatar

Gigan72 "Mad Max 1 en Mad max 2 The Road Warrior :W

Kijk wel uit naar dit deel."


Laten we hopen dat dit deel ook die trant wordt gemaakt en niet door Hollywood producenten wordt 'bijgeslijpt' zodat hele gezinnetjes de film in de bioscoop kunnen gaan zien.

Kamajiisama

Avatar

We don't need another "Hero" ( Reboot...:} )

Gigan72

Avatar

Pete_027 "Laten we hopen dat dit deel ook die trant wordt gemaakt en niet door Hollywood producenten wordt 'bijgeslijpt' zodat hele gezinnetjes de film in de bioscoop kunnen gaan zien."


ja dat hoop ik ook wel geen PG-13 Mad max maar gewoon bruut Rated-R

M0vieFreak

Avatar

Ik ben hier benieuwd naar.

Remco

Avatar

Zie er ook erg naar uit zeker omdat de reeks bekend staat om echte stunts en niet die cg bullshit. Er komt ook een game die overigens niet op de film is gebaseerd. Helaas wel met een jaar uitgesteld.

Rockatansky

Avatar

Nice to here :W na toch wat tegenslagen enzo word het dan toch beloond. kijk er naar uit :-)

Blockbuster

Avatar

Ik zet de trilogy op dvd nog een keer op. #guiltypleasure Vooral de laatste met Tina Turner. :D

AlPac

Avatar

Rockatansky "Nice to here :W na toch wat tegenslagen enzo word het dan toch beloond. kijk er naar uit :-)"


"hear" sorry kon het niet laten :+, maar uw zin slaat nergens op: leuk om hier :W na toch wat tegenslagen enzo word het dan toch beloond.

nieuwslaatste nieuws

meest populair