Prachtige alternatieve poster 'Transformers: Age of Extinction'

Een aantal designers maakten posters met hun visie op Michael Bays aankomende actiefilm.

Er is weer een nieuwe editie van Poster Posse, waarbij een aantal designers prachtige posters afgeleverd hebben. Ditmaal zijn de posters gemaakt van Michael Bays aankomende vierde film in de Transformers-franchise, Age of Extinction. We hebben een kleine selectie gemaakt, de rest vind je op de site Poster Posse.

Hieronder allereerst een alternatieve poster van de Nederlandse Linda Hordijk. Zij vertelde ons opgegroeid te zijn met de Transformers en het geweldig te vinden dat de Dinobots een rol spelen in de film. "Daarom was het voor mij een absolute must om in ieder geval een illustratie te maken van de nieuwe dinobots," aldus Hordijk.

Het resultaat is deze prachtige poster. Daaronder tref je nog een aantal andere posters aan, van andere ontwerpers. De film speelt zich jaren na de verwoestende veldslag in Chicago af. Transformers zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaat daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Tegelijk ontdekt automonteur Cade Yeager (Mark Wahlberg) een beschadigde Optimus Prime. Hij repareert hem en vervolgens breekt er een nieuwe epische strijd los tussen de Autobots en Decepticons. Met ditmaal een nieuwe strijdende partij: de Dinobots.

Transformers: Age of Extinction draait vanaf 10 juli in de bioscopen.


Linda Hordijk


Ben Mcleod


Ben Whitesell


Chad Woodward


NieuwsFilm

meest populair