Matt Damon staat nog steeds open voor 'Bourne'-film

De vraag is: wie zorgt voor een goed script? Jij?

In Paul Greengrass' The Bourne Ultimatum (2007) speelde acteur Matt Damon voor de derde en voorlopig laatste keer de rol van actieheld Jason Bourne. Filmmaatschappij Universal Pictures koos vervolgens met The Bourne Legacy (2012) voor een spin-off en trok Jeremy Renner aan voor de hoofdrol. Tegenover CNBC liet Damon nogmaals weten dat hij graag terugkeert, onder één belangrijke voorwaarde én een goed verhaal.

"Ik heb al vaker gezegd dat ik wil graag terugkeren als Paul Greengrass de regisseur is," aldus Damon tegenover CNBC. "We hebben echter nooit een goed verhaal kunnen bedenken. Het slot van ons laatste deel voelde zo goed. Maar ja, ik vind het een geweldig personage. Ik kijk ernaar uit wat het er met hem gebeurt."

Universal heeft de vijfde Bourne-film al aangekondigd voor de zomer van 2015. Renner keert terug als Aaron Cross en de regie ligt in handen van Justin Lin (Fast & Furious 6, 2013). Overigens lijkt Universal oren te hebben naar een terugkeer van Damon en Greengrass, dus mogelijk krijgen we over een paar jaar een reünie met Bourne 6.

Damon riep de fans ook op om mee te helpen: "Als jullie lezers een verhaal hebben, neem dan contact op met Universal en maak je idee bekend." Iemand?



NieuwsFilm

meest populair